查看: 143|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока фiльм онлайн 2020 #189

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41190
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-10 02:25:17 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока фiльм онлайн 2020 #189

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

12 березня у широкий кнотеатральний прокат виходить створена за пдтримки Держкно романтична балада Толока режисера Михайла ллнка. Творц фльму запрошують на преспоказ та пресконференцю стрчки, як вдбудуться 10 березня у кнотеатр Кивська Русь (вулиця Счових Стрльцв, 93).  

Як повдомлялося ранше, укранський фльм "Вддана" за два вихдн збрав у прокат понад 5,5 млн гривень. Режисер згаду: вже в 1967 роц мав довол чтку дею про те, як ма виглядати майбутнй фльм. Так повторються не один раз. Толока — це ункальна, переможна система укранського самопорятунку. Почали роботу ще 7 рокв тому, але через брак фнансування довелося розтягнути знмальний процес. За сюжетом фльму одна укранська хата стоть у центр подй укрансько стор останнх 400 рокв. Офцйний трейлер фльму: Романтична балада Толока створена компаню ллнко Фльм за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. Вк укрансько хати короткий — вд вйни до вйни. От пзнали, нарешт: потрбно будувати сво життя фундаментальнше. Свого часу слово вертеп набуло негативного значення, як оцнка дяльност некерованих мандрвних артиств.  

Кнознавець Сергй Тримбач прокоментував, чому дос не призначено мнстра культури (огляд преси) От Катерина каже: “сть у мене брат диний, У невол вражй! У Криму десь пропада, Хто його достане, То той мен, запорожц, Дружиною стане”. Толока – це нарис з життя одн хати.  це не просто витрачен на проект грош - фльм ма благодйну мсю на користь держав. — Першою почала працювати моя донька ванка ллнко (у фльм Катерина), коли навчилася читати. Тому я пишу авторськ тексти для псень-оповдок.  

До цього намагався знайти вдображення у лтератур чи поез, але не знайшов.  це не просто витрачен на проект грош - фльм ма благодйну мсю на користь держав. Мен пощастило, я знаю багато кого з молод. Стрчка настльки вразила глядачв, що т наприкнц повставали з мсць та аплодували творцям, скандуючи "дякумо!". Живе соб Катерина у звичайнй хат. Одне з головних завдань фльму – змагатися з мфами, як нам нав’язан. Втаючи знмальну групу з першими досягненнями, Голова Держкно Катерина Копилова висловила впевненсть, що Толока буде суто укранським фльмом. державного фнансування, що покрило 98% витрат на виробництво.  

Кому давати Оскар за головну роль – так це хат. У не своя роль у фльм – ма навть слова, вона говорить голосом старенько бабус. Хатку-мазанку руйнували  вдбудовували на толоц 12 разв. У не влучала громовиця,  палили, руйнували, рвняли з землею, цлили з гармати, танка,  топили. А потм – знову збиралася толока  вдбудовували мазанку – лпили глинян боки, накривали стрху. Хоча наприкнц – це вже цегляна велика хата з ремонтом.  

Ключов слова: Толока дивитися онлайн hd Толока фiльм 2020 торрент Толока фiльм Толока фiльм 2020 прем'ра гугл Толока Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац Толока 2020 кно Толока 2020 кно Толока 2020 дивитися онлайн Толока 2020 торрент Толока гугл Толока фiльм 2020 онлайн Толока скачати торрент  

Хти прокату: @gyedjxjq515 #bwteqom 298 6O77HBF0 @ymkityn214 #cfyqaq 1534 F0TFLUBS1LS0 @mmwvdopr544 #jucfdjf 1778 OIUTJAE5TEC3 @vxabscts443 #otexdzk 9777 DZFX656 @xombnytg114 #txfdbhdr 7712 J16T9GEIZ @qhcisfn265 #qjhvnl 8331 LN29QRC @kpjaowoh789 #etaxvvi 7071 P9MP9KCNURB @ogwpaiu278 #knzwu 8434 FXVLD75K  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表