|
|
дивитися кно Толока #067
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Емма Антонюк повернулася з допрем’рного показу каже: нчого подбного в укранському кно ще не бачила.До фльму “Толока” представлено псню “Укранська народна Камасутра” – авторську нтерпретацю укрансько народно псн “Чорн очка” вд режисера Михайла ллнка.
Головна героня Катерина в козацьк часи обця трьом козакам вийти замж за того, хто визволить брата, а насправд коханого, з полону. У Тараса Шевченка маленька балада про те, як закохалися в Катерину тро козакв. Режисером, автором сценарю та спвпродюсером фльму Михайло ллнко: Наш фльм — це чотирьохсотрчна подорож хати Катерини просторами ризикованого землеробства за умов, несумсних з життям, у пошуках тамниц толоки. См гривень з кожного квитка на "Толоку" будуть перерахован до фонду "Повернись живим" направлен на допомогу арм. Вимогливий нстаграмний глядач навряд чи буде вражений баладою Шевченка та пснею Чорн очка. Знмати Толоку розпочали 2013 року, однак через Революцю Гдност фнансування призупинили, роботи, здавалося, канули в Лету. сценар усх цих чотирьох написав дуже давно, але змг х зняти аж псля 1991-го. Перед переглядом режисер картини Михайло ллнко розповв: Якби наш фльм називався не Толока, ми в результат, все одно б його так назвали, бо вн справд робився толокою. "Я вдячний Ганн Заклецькй, ванц Червнськй, Лес Галин Тельнюк, вану Леньо, Олегу Михайлют (Фагот), Тарасу Компанченку, Роману Коляд, Володимиру Лавренчуку, саунд-продюсеру Сергю Фоменку (Фома), режисеров клпу Кадму Тарасову продюсеру Андрю Рзолю за те, що вдгукнулись на запрошення приднатися до нашо толоки донесли до свтово спльноти де Укрансько народно Камасутри", - зазначив режисер Михайло ллнко.
Якось несподвано мен довелося хати в порожнй електричц я мав змогу синхронзувати ц дв стрчки. Навть не знаю, що сказати… Синопсис: У Тараса Шевченка балада про те, як закохалися у Катерину тро козакв. “Ми з гуртом “Мандри” зробили музику, до нас долучились багато класних людей. Хочеться, щоб цей фльм подивилось якомога бльше глядачв, – вдгукнувся про роботу генеральний директор компан Ukrainian Film Distribution, продюсер Андрй Дяченко. Зазначу, що коли вн з’явився в кадр, боялася навть клпнути, щоб не пропустити хоч якийсь його рух, жест, вираз обличчя чи реплку.
Це у нас вже було закнчилося це дуже погано — ми ледь не втратили власне кно. Ми зараз переможемо бду. знайшли у Стеблев фантастичне мсце. “Я дуже вдячний всй свой команд: не тльки творчй груп, присутнй у зал, а й мому братов – Юрю ллнку, адже дея створити цей фльм з’явилася у мене псля клькох реплк, як вн сказав пд час зйомок фльму “Вечр на вана Купала”. Катерина у балад Шевченка уявляться якоюсь такою фатальною жнкою, заради яко будь який чоловк пде на смерть. Його музика звучить у фльмах Бертолучч та Дзефрелл, – каже вн. “Дорог друз! Ми скликали вас на толоку, ви були готов збратися на не вже сьогодн, з 12 березня. Через нов под допрацювали сценарй. тльки в 2017-му ситуаця зрушила з мсця – Мнкульт дофнансував прокт, а Михайло ллнко зважаючи на ситуацю в кран внс корективи в сценарй. — Бачимо, що на екранах з’явилося набагато бльше укранських фльмв.
— Ця тенденця очевидна. Варто згадати реплки одного з телевзйних каналв, коли пролунало, що укранська мова взагал не пристосована до серйозних тем. Можна укранською зняти якусь комедю чи какой-то водевильчик, а якщо йдеться про серйозн реч, то, вибачте, село село, як там можуть бути серйозн флософськ розмови… Я трохи нтерпретую, але, по сут, факт залишаться фактом — прозвучало, що укранська мова не годиться для серйозного кно. Зараз побоювання, що значна частина буде орнтована на росйський ринок, а це означа, що будуть знмати фльми росйською мовою, у фльмах гратимуть росйськ актори. Це у нас вже було закнчилося це дуже погано — ми ледь не втратили власне кно.
КЕ: яндекс Толока Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока фiльм Толока фiльм онлайн 2020 Толока фiльм онлайн Толока скачати торрент в хорошй якост фiльм Толока трейлер дивитися фiльм Толока в hd якост дивитися кно Толока Толока трейлер Толока фiльм 2020 дивитися онлайн повнстю Толока фiльм и онлайн дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Толока 2020 Толока фiльм скачати торрент Толока художнй фiльм
Хти прокату: @ezbuhgak404 #zljflefd 3260 MQNID72FR @xrkkbmq124 #uoohxsb 295 PAIGKK92 @qnuizohq976 #bbqzzpsl 8827 2M8368BZ @fhbhjwvo969 #eqiitidw 2143 I8U1UCGCT @dezhkhen783 #dlqimwzz 4278 M3CCSA7TWZS4 @dmpskafg458 #acpnc 9623 BEWYOCONZ3YW @ndajvuzo292 #fwuheng 5283 ZWUWJRPCY @yeejaexb49 #ualvk 8408 JJDE0293
. |
|