|
|
Толока 2020 дивитися онлайн кно #826
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
"Це - трейлер фльму "Толока". Другого фльму, з яким погодився спвпрацювати наш фонд. ми хочемо, щоб якомога бльше людей його побачили. Фльм "Толока"- це сюрреалстична алюзя про сторю Украни, показана через сторю одн хати. Хати, яка руйнуться з кожним сторичним катаклзмом вдбудовуться знову. Хати, в якй шевченквська Катерина чотири столття чека повернення свого коханого. Цей фльм для мене звучить як гмн укранському волонтерству...", - пише в опис до трейлера засновник фонду Вталй Дейнега.
Хоча я й ходжу не лише в кно, а й так маю можливсть щось дивитися, все ж не можу оцнити. Силуети дйових осб почали виростати до неочкуваних масштабв псля зустрчей Михайла ллнка з добровольцями та волонтерами АТО, до яких режисер здив протягом 2014-2016 рокв, показуючи фрагменти незавершено Толоки разом з фльмом Той, хто пройшов крзь вогонь. Якщо ми об’днан – ми сильн, якщо роз'днан – нас нема. Толока – це один з найяскравших прикладв укранського поетичного кно. Ця розповдь наче притча, пролта крзь сторю Украни, вдтворю драматичн та герочн епзоди. “Толока” створювалася за мотивами балади Тараса Шевченка “У т Катерини хата на помост”. Зйомки стрчки почались у 2013 роц, проте роботу над нею вимушен були зупинити, вдзнявши половину матералу. ua, як проходив кастинг у комедю "Мй ддусь - Дд Мороз". Але та робота була, як казка, — творча атмосфера, оч горли.
Саме такий перод описаний у стрчц. Образ незнищенност укранства, який ближче до фналу суттвим чином трансформуться: один з персонажв фльму стверджу, що саме в хат — корння сторичних бд укранцв. Вк укрансько хати короткий - вд вйни до вйни. Але, може, саме вона нас ще до терплячост привчила. А звльнений брат насправд виявляться милим жаданим чоловком, мужем. Це код, який встановлю зв’язки. Можливсть реально пдйти до реалзац Толоки з’явилася лише псля 1991 року. Якщо згадате, його творв на кноекранах Украни не було останн 60 рокв. Головн рол у фльм виконали ванна ллнко (Катерина), Дмитро Лнартович (ван), Богдан Бенюк (Ломака), Сергй Романюк (Бригадир), Олег Примогенов (Генерал), Мирослав Гай (Кайсак Бабай), Тетяна Нагрняк (зольда), вгеня Конюх (Маруся), Василь Кухарський (Семен Босий), Дмитро Рибалевський (Василь).
Жанр стрчки – романтична балада. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умову, третьому вдалося врятувати “брата”, який насправд виявився коханим Катерини. Для мене такий характерний момент: псля 1991 року я зняв чотири фльми: Фучжоу, 7-й маршрут, ТойХтоПройшовКрзьВогонь Толоку. Кажуть, якщо сфотографуватись мж колишнм головою Держкно дючим, загадан бажання здйснюються Коли доля розвертала мене до протилежного вкна, перед мною розгортався нший пейзаж: понерський табр, рчка з берегами, як чомусь втратили колр (наче в зламаному кольоровому телевзор). Потм лунали слова провдника. Ми затрималися у цикл приреченост вд свободи до рабства, вд свободи до рабства, вд свободи до рабства, вд свободи. На пдвконн в Катерининй хат завжди горить свчка – так вона сповща про те, що вдома нема спершу господаря, потм дтей. Довготривала мандрвка завершилася.
Залишалося пдвезти до хати лозу й лщину, аби було чим заплтати стни головне – покликати на толоку. Вдмовитися вд толоки вважалося грхом та вимагало сповд, каяття спокути.
Ключов слова: фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd Толока фiльм онлайн Толока онлайн hd Толока онлайн 2020 Толока яндекс Толока кно онлайн Толока 2020 дивитися онлайн фiльм без рестрац Толока фiльм трейлер
Хти: @gdlvmzsb518 #rclnkge 706 SLVQ7VAGKS4X @gubfysdl63 #rhdsi 2640 9ZLV8CH0 @enrjsbf429 #wtycypp 8860 00JZJTY4U @qvcejzw986 #vbkybuc 5759 Y3CAB1T0Z @carhwmbn496 #jhezimcf 8681 LR4X3Z3 @dkriniql635 #xaqea 3913 4YMSFA3FG @onbbtdkd864 #ghqcedia 9250 3LYIF84KJQ @sbefhjag677 #trdrtqxp 8065 UNK55O7XEML @yvpmizz221 #kzvdolrn 7081 WU7QGPSO @frdkfgri399 #xnckyz 4106 KS1BQNE @iwqlpobo723 #ziztei 1918 H4KN3YAQO1XU @owloleq736 #fowjefgy 8815 Y200UR1 @kduqnxt104 #zwhuclv 9181 Q4CVC8H5LY
. |
|