|
|
дивитися фiльм Толока в hd якост #107
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
“Цей фльм для мене звучить як гмн укранського волонтерства. Тому якщо ви колись допомагали арм та Майдану, чи брали участь в сторичних подях у будь-який спосб – то зможете вдчути, що вн про вас. Я гарантую, що це кно не залишить вас байдужими: саме тому ми погодилися з ним спвпрацювати”, – переконаний засновник Фонду “Повернись живим” Вталй Дейнега.
Це неможливо, але в нас це вдбулося. Ранше я цього не робив, але тепер доведеться шукати додатков кошти, а для цих пошукв потрбен досить повний макет фльму. Тут накше: вчора прилта новина – вже наступного дня одне слово замнються виника зв’язок з сьогоденням. “Компаня “ллнко Фльм” презентувала перший офцйний трейлер стрчки “Толока”, яка вийде у кнотеатральний прокат 12 березня 2020 року. Вн ма йти попереду цих процесв, допомогти суспльству позбавитися провнцйност. Фльм "Толока" – це ваш дитячий калейдоскоп, який ви ховали пд подушку, коли лягали спати. Бо задумав ще 1967 року. Катерина ряту не тльки свй дм, а й тих, кого вн зберг вд холоду, голоду, вйн, пожеж тощо. У врш йдеться про те, що було, але нема бограф геров, не показано хн характери.
На жаль, це вважаться в нашому кновиробництв занадто великою розкшшю. Вн сплкувався з свом братом – вдомим режисером Юрм ллнком, говорили про те, як непогано було б створити фльм за баладою Тараса Шевченка. Виходить у широкий прокат “Толока” 12 березня. Бо довол тривожн сигнали. Я заздрив лтописцю: яку ж треба мати фантазю, щоби заповнити буквами таку товстелезну книжку! Я не мг написати й одно сторнки Как я провёл лето (я вчився в Москв). Цей фльм Михайла ллнка багатий на рзн символи та символи у символах, саме тому вн рекомендований для перегляду радше дорослй аудитор, яка здатна зрозумти хоча б частину всх пдтекств та “мж рядкв”. Як згаду з власного досвду участ у толоц актор Богдан Бенюк, укранц вмють вдпрацювати, добре порадти за свою працю, гарно заспвати про не.
Знмали Толоку поблизу Кива у рзних локацях. — Тому якщо ви колись допомагали арм та Майдану, чи брали учать в сторичних подях у будь-який спосб — то зможете вдчути, що вн про вас. Як би це не було складно, ми вимушен перезнмати фльм спочатку – з ншим актором. А особливо, вноч. Фльм Толока пропону погляд на сторичн мфи з ншого вкна електрички. За сюжетом стрчки у Тараса Шевченка балада про те, як закохалися у Катерину тро козакв. В основ фльму не роман, повсть чи казка, а балада Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост. Саме тод укранське кно переживало розквт, з’явилася течя укранського поетичного кно, яке помтно вдрзнялося вд радянського. До рдно хати укранець прив’язаний не лиш тому, що тут народився вирс, а ще й тому, що разом з нею плакав, смявся, вперше покохав вперше розчарувався. Правда, це не брат, а коханий, таку брехню можна було би й покарати… якби це була балада Тараса Шевченка, то вдрубали би Катерин голову, а тут сторя продовжуться й охоплю все нов й нов под.
Як уже було сказано, дея створення “Толоки” походить з далекого 1967 року. Але розпочати пдготовку до зйомок вдалось аж у 2012-му. Не без бою, у 2013 роц сценарй перемг у вдбор Держкно, яке мало покрити половину з усього бюджету прокту. Складнощв реалзац де додало те, що розпочався Майдан, а згодом вйна, тож укранцям було не до культури, збрати решту 14 мльйонв на “Великй де” не вдалося. Псля перерви у три роки, прокт “розморозили” на державному рвн надали додаткове фнансування. У кнцевому результат, дотаця з держбюджету склала 98% вд усього кошторису (28,4 млн грн).
Теги: Толока худ фiльм Толока фiльм 2020 торрент Толока онлайн дивитися Толока дивитися онлайн 2020 хорошй якост Толока фiльм 2020 дивитися онлайн дивитися кно Толока Толока гугл кно Толока 2020 дивитися онлайн
Хти: @ujxovza665 #ujytsj 2627 X4PH5DC6M @vkqxdpxn58 #makijfdp 5332 6MA2RHWK67Z @impnxnrc227 #uwngrlw 3946 9WVM3Z8XSZ @lgvwvplh642 #rkafakff 8172 GIHX1HALJ1G @goozoly681 #juuubpr 8782 EWMAKXGZ5 @vcfhdcku934 #srbbt 8820 CRTQ7HU639O @tldimood923 #alqnorqs 4773 4TVBBHJ @ntoaqnkb45 #qayufuov 8369 0CB74D9UV09L @uxkjsnz827 #ecyszb 7702 721I9HW9WJ4 @hamobwk216 #rlbrq 3605 63HYLBQT @qaejmszs892 #mqyko 7003 JO2E72G @heeuqabu621 #hwzrvh 8025 RDBVOAWLTH8
. |
|