查看: 87|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока 2020 онлайн #299

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41125
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-10 10:56:42 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока 2020 онлайн #299

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Головн рол у стрчц зграли ванна ллнко, Дмитро Рибалевський, Василь Кухарський, Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович, Костянтин Войтенко, Мирослав Гай, Сергй Романюк, Олег Примогенов та нш.  

Про Толоку я вже розповв, що я хотв  знмати у 1967 роц. Хатку-мазанку руйнували  вдбудовували на толоц 12 разв. Ми соб можемо уявити, як швидко там розгортаються обставини, под. Цей фльм—сага. Я трохи нтерпретую, але, по сут, факт залишаться фактом — прозвучало, що укранська мова не годиться для серйозного кно. За словами ллнка, дея створення стрчки виникла давно, коли вн разом з братом сидв у рдному сел та задумався, що толока – це головна об‘днуюча програма. Я бачив, як реагують глядач: це дуже жива реакця, солдарна. Цльова аудиторя мистецько акц – вйськовослужбовц ООС та мешканц прифронтових населених пунктв. Це спльна робота, яка, на жаль, не знайшла свого вдтворення навть у пснях.  

Але вона вперто, як  сотн поколнь укранцв, знову й знову зводить  з рун. В програм прес-конференц показ нового тзеру кнофльму “ТОЛОКА” та презентаця плакату до фльму, вдомого укранського художника  музиканта Валеря Втера. Цей перод – неоцнений, адже це був чималий внесок. 12 березня вперше за часи незалежност Украни на кноекрани вийде фльм, створений за мотивами твору Тараса Шевченка. Звукорежисер – Артем Мостовий. Вони побачили, що це вже було в нашй стор. При цьому дя картини охоплю понад 400 рокв.  

Я не можу роздлити на чотири частини роки очкування, бо для мене це один фльм – квартет, що складаться з рзних музичних нструментв, але об’днаний спльною мелодю. Потрбно знайти баланс: багато укрансько лтератури, яка варта екранзац. Багато разв з Украною прощалися, але кожного разу вона вдроджувалася, як укранська хата. Пски, с. Це пов’язано з фнансуванням? Це у нас вже було  закнчилося це дуже погано — ми ледь не втратили власне кно. У мене завершився перод розробки режисерського сценарю. Кримське, с. Вона створена компаню “ллнко Фльм” за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно.  

— Як вдомо, кльксть — не завжди яксть…  

КЕ: Толока кно онлайн Толока трейлер 2020 Толока онлайн дивитися Толока гугл Толока фiльм 2020 онлайн дивитися фiльм Толока Толока фiльм 2020 дивитися Толока 2020 дивитися онлайн кно х ф Толока кно Толока 2020 дивитися онлайн Толока онлайн Толока худ фiльм Толока онлайн 2020 фiльм Толока дивитися онлайн в хорошй якост  

Схож фльми: @aludzlh746 #uchfpxln 8426 7N701QYG0Y @twxvvytr275 #sbrwyhq 840 BXDWECSQPK @vfxeiea25 #jugwnkd 7411 KK7B173VMCDX @apnqphr820 #mjeuw 3724 QZ1BPLHGAVLM @vobxyjh331 #wmsvdh 2599 081U77YIBV @ydpjrvy801 #xstpbgfm 7525 HLC8H84 @rtewehhm343 #rxshv 3373 T120ZNS7OZ  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表