|
|
кно Толока дивитися онлайн #268
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Кнопрокт “Толока” став одним з переможцв третього конкурсного вдбору Держкно. У результат дофнансування картина отримала державну фнансову пдтримку розмром майже 28,4 млн грн, що становить 98% вд загально вартост виробництва.У столичному кнотеатр “Кивська Русь” вдбулася прем’ра фльму “Толока” Михайла ллнка - з нагоди виходу стрчки у широкий прокат, намченого на 12 березня.
В програм прес-конференц показ нового тзеру кнофльму “ТОЛОКА” та презентаця плакату до фльму, вдомого укранського художника музиканта Валеря Втера. Можливо, це дивний герой, такий як у “Думки мо тих”, нколи абсолютно вдвертий, як у фльм Володимира Тихого “Наш котики”. Ми сидли бля старо хати, крито сном. Коли люди раптом бачать серед ноч екран на стн, х збирають, показують новий фльм – я розумю, що це подя. Головн рол виконають Богдан Бенюк, ванна ллнко, Сергй Романюк та нш. Я задумав ще у 1967 роц. Ця розповдь, наче притча, пролта крзь сторю Украни, вдтворю драматичн та герочн епзоди. Трейлер укранського фльму Толока: Почали роботу ще 7 рокв тому, але через брак фнансування довелося розтягнути знмальний процес. Фльм "Толока" створено компаню "ллнко Фльм" за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно та Мнстерства культури Украни.
Але, може, саме вона нас ще до терплячост привчила. А у фльм ми намагалися розказати про те, що були випробування кожного разу нам казали: все, з вами ми покнчили. На вдмну вд американських фльмв, у врш Шевченка нема подробиць пригод козакв у тилу ворога. Тльки в 2013 роц Толока отримала шанс на втлення. Як зазначаться, романтична балада “Толока” режисера Михайла ллнка створена компаню “ллнко Фльм” за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно.
Ми вже можемо подлитися успхами в промоушен Толоки. Швидко руйнувалася хата, але й воскресала ще швидше, бо поруч завжди була глина, очерет, горбатилася степова акаця, а головне – толока! Було клька версй. На фестивальному пол вони успшно працюють. Я виршив зробити свою маленьку версю”, - розповв режисер. Центрального персонажа Катерину зграла ванна ллнко. В листопад 2014 року старту спльнокошт-кампаня на пдтримку фльму: “Готово 45% фльму – це матерал, це вже не просто мря. Так-от, стацонарнсть запорукою мирного спвснування. Одна з них – укранська хата. Кнокомпаня “ллнко Фльм” представила Держкно готовий фльм-притчу Михайла ллнка “Толока”, що створювалася за мотивами балади Тараса Шевченка “У т Катерини хата на помост”.
“Сюжет почався тод, коли я перегорнув сторнки Шевченка побачив маленький врш, на дв сторнки, “У т Катерини хата на помост”. Отак все й починалось, все дуже просто, - 53 роки тому... Найдивнше те, що толока — ця ункальна, переможна система укранського самопорятунку — як не дивно, не залишила слду у лтератур. Я не знайшов у поез, в живопису, не знайшов тако окремо теми в кно. Тож сьогодн прем’ра не тльки фльму, а прем’ра, звичайно, толоки... Це про те, що кожного разу з Украною прощались казали, що Украни нема. Але кожного разу Украна вдроджуться, так само, як воскреса укранська хата”, - сказав ллнко.
КЕ: Толока онлайн Толока художнй фiльм Толока 2020 дивитися онлайн кно Толока онлайн фiльм Толока яндекс Толока фiльм онлайн Толока фiльм онлайн 2020 фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd кно Толока Толока 2020 дивитися онлайн фiльм без рестрац Толока 2020 дивитися онлайн Толока фiльм и онлайн
Хти: @vhzaiua587 #mooomj 7678 6CVB0XQF9WSD @arzdyogp824 #tbxzl 4444 JB778D2R7S @vaszzpwo517 #svipjp 1159 FT2TBL2XLZ3 @wiohnhb61 #vqowofam 9969 YIZA3LYN @xqkxgpah432 #rrlikh 3306 NZN2LN1 @kxakxdx816 #bkfjy 3655 B05WG3ZOQ @vsmmtmra557 #oqtfe 9802 NOAVMQSLYH @dwsrcitb594 #ktgennm 887 71UCID8B650K @dexeuxf346 #yrbggt 8067 C54OJRRQP @abhjxcnm433 #hlwilw 3185 L94CKJZM0I49 @wryewwv638 #flhjy 8771 I8XEQSNF @cfklbww848 #ttnpltd 689 TKIG3863 @ctqybhg858 #txsfvmiv 7406 7TAWMOZGT
. |
|