|
|
Толока фiльм скачати #894
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
За сюжетом стрчки у Тараса Шевченка балада про те, як закохалися у Катерину тро козакв. Свй вибр Катерина доврила дол: пообцяла стати дружиною тому, хто визволить з полону брата. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, але брат Катерини виявився не братом, а коханим… Чекати “брата” Катерин у сюжет фльму доведеться не одне столття, не старючи та не втрачаючи над. Ця розповдь, наче притча, пролта крзь сторю Украни, вдтворю драматичн та герочн епзоди. Кожне випробування руйну хату Катерини. Але вона вперто, як багато поколнь укранцв, знову й знову пднма з рун.
У цй розмов про кно, Украну, про зв’язок мж минулим сьогоденням було багато особистого, флософського, болючого дуже свдомого. Я гарантую, що це кно не залишить вас байдужим. грош, фнансувалися через Держкно. 3 листопада стартувала краудфандингова кампаня для нового фльму Михайла ллнка Толока, який екранзацю твору Тараса Шевченка. Кожен сторичний епзод довелося стиснути до клькох хвилин, бо накше викласти чотириста рокв нашо стор за дв години неможливо. Колись оцнюватимуть як певний концептуально-художнй документ часу", – сказав Сергй Фоменко (Фома), саунд-продюсер та актор стрчки. Роль Катерини в Толоц викону ванна ллнко. — Що обця укранському кнематографу змна голови Держкно? збрав проект "Толока" Михайла ллнка на Спльнокошт. До того стрчку демонстрували нашим воякам на Донбас.
Нарешт – толока! Наприклад, державне фнансування наполяга на виробництв фльму через державну студю Довженка, яка обклада кошторис фльму свом внутршнм податком. Потрбно знайти баланс: багато укрансько лтератури, яка варта екранзац. Так один з козакв спадкував сторю вана Миколайчука, яка насправд сталася з ним. Значний внесок у цей проект зробив також ван Миколайчук, а поворотною подю стала балада Шевченка – тод вс пазли склалися. Серед цих фльмв я бачив дуже хорош надйн роботи. "Особливий старт у Львов для мене – бо це мсто надиха. Спльнокошт - перший найбльший в Укран онлайн механзм колективного фнансування на платформ Велика дея. Уже вдбулося 26 показв, ус вони пройшли з успхом. Трейлер укранського фльму Толока:
Це код з нашо генетично пам’ят, у часи випробувань вн пробуджуться й активзу все для перемоги. На екран буде не лише вдтворення фабули твору Шевченка, а й сучасний погляд на рядки романтично балади, звучатиме вдлуння творчост Шевченка в стор Украни та в сьогоденн, - вважають автори фльму. Мене питають: як вдалося перетворити такий маленький врш на повнометражний фльм? Тамниця у тому, що цей врш, попри те, що вн — шедевр, написаний дуже скупо. Це фльм про кохання, укранську хату, яку по руйнуванню вдбудовували толокою, про боротьбу за виживання. – В 1967 роц ми з братом мали цкаву розмову. Хоча я й ходжу не лише в кно, а й так маю можливсть щось дивитися, все ж не можу оцнити. Украна була, , буде може нам треба перестати панкувати, а треба дуже добре подумати, як толокою ми побудумо таку Украну, яку хочемо бачити.
Спродюсували картину Михайло ллнко, Маранна Новкова та Андрй Рзоль. Режисер Михайло ллнко також автором сценарю. Оператор-постановник – Олександр Кришталович. Художники-постановники - Роман Адамович та Микола Кщук. Композитор – Роман Вишневський.
Схож ключ: дивитися фiльм Толока в hd якост дивитися фiльм Толока Толока фiльм 2020 дивитися онлайн повнстю Толока дивитися онлайн 2020 хорошй якост Толока скачати торрент дивитися фiльм Толока без рестрац Толока дивитися фiльм онлайн Толока онлайн дивитися кно Толока 2020 дивитися онлайн Толока онлайн фiльм фiльм Толока трейлер Толока фiльм 2020 дивитися онлайн
Хти: @uiefbii269 #rbswi 9246 9R1FN6O @tcfadkka476 #padxt 7834 MIJLK7JIVAC @ayfvgbi263 #ufxvehrw 7256 EZJMOBL70R8B @vaupwgop666 #drxbtbv 1000 ZS0JEJ4O3 @yfrbkud221 #vhuyorw 6815 WQX9CJ7 @ezkliadn554 #otnhpn 5219 HZQ7V4WNK9CS @tfaxwvjt758 #xxyqhtud 711 OJZZN6LOKG6U @yxxburi96 #sngsn 5593 OMCMLZP
. |
|