查看: 15|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока 2020 дивитися онлайн фiльм hd #572

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41190
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-11 07:10:12 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока 2020 дивитися онлайн фiльм hd #572

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Що цкаво, у фльм використали навть епзод з життя вана Миколайчука. Колись на покйного кноактора напав маняк, вд якого артист врятувався за допомогою фальшиво медично довдки, яку сам йому  видав.  

За задумом режисера, першими глядачами Толоки стали саме вйськовослужбовц та мирне населення зони проведення Операц об’днаних сил (ООС). Але вона наполегливо, як  сотн поколнь укранцв, знову й знову пдйма  з рун. Михайло ллнко використав у фльм дитячий спогад укранського актора вана Миколайчука. ЗАВДАННЯ — ПОМНЯТИ ФЛОСОФЮ ЖИТТЯ УКРАНЦВ Не знаю, що ще так може об’днувати.  

А коли запускаться 50 фльмв, то з них обов’язково будуть дуже хорошими 5?7, частина з них буде стабльними, а решта — не дуже цкавими.  ось лише у 2020-му роботу завершили. Уже коли побачилися в Кив, я запросив його на одну з ролей. Це перший за часв незалежност фльм, знятий за мотивами творчост Тараса Шевченка. Нагадамо, ранше сайт 032. Це залишилось в генетичному код укранцв, коли бда  збираються на Майдан, разом перемагають бду.  

дея створення фльму про феномен толоки, до якого нхто ранше не звертався, з’явилася у Михайла ллнка 53 роки тому псля розмови з братом, вдомим режисером Юрм ллнком. Под у фльм теж починаються з часв козацтва. Восени минулого року вдбувся допрем’рний промо-тур картини у зону ООС. Коли я перейшов до наступного класу, в якому продовжилося вивчання стор, я досить живо уявив соб, як до лтописця приходять збуджен  сильно озброн люди. Це була складна творча перерва, але за цей час вдалося внести певн змни у сценарй. А срники все не закнчуються. “Я дуже вдячний всй свой команд: не тльки творчй груп, присутнй у зал, а й мому братов – Юрю ллнку, адже дея створити цей фльм з’явилася у мене псля клькох реплк, як вн сказав пд час зйомок фльму “Вечр на вана Купала”.  

– Толока – феномен нашо культури, символ незнищенност, – поясню пан ллнко. – В 1967 роц ми з братом мали цкаву розмову. Ми сидли бля старо хати, крито сном.  раптом брат каже: “В цй хат — стратегя виживання  надя на майбутн. Уяви: вйна, згорла хата, насуваться зима, а в тебе  лише вода, очерет  клька цеглин. Але головне — що  толока”. Коли господар ма мнмум того, що потрбно для хати,  склика усх. Вд толоки не вдмовлялись, це прирвнювалось до грха.  впродовж одного дня вс разом вже могли звести стни. Тод був хоч якийсь шанс на виживання. Бо вон в нашй стор було багато, але, так само швидко, як хату знищують, вона так само швидко  воскреса.  

Релевантн слова: Толока КиноПоиск Толока hd онлайн Толока торрент кно Толока Толока дивитися онлайн Толока 2020 дивитися онлайн фiльм без рестрац Толока фiльм 2020 дивитися онлайн без рестрац Толока фiльм трейлер Толока фiльм 2020 дивитися онлайн hd Толока фiльм 2020 дивитися онлайн Толока дивитися онлайн hd подивитися фiльм Толока дивитися фiльм Толока в hd якост  

Хти прокату: @sxrsmfl47 #wjbwe 2011 C1CEYJO @rxgixnzn13 #kxwzntny 6703 T7YLSM76 @dneeskio583 #vhzilqel 1464 SXQDBQZY @mbkfmxbw994 #znjpywj 3473 OMX7UT5BZF3A @mdlztndo379 #efhhws 7410 EP5CD7KJ0U @rfpkhop865 #fvceg 9152 AIIF957JNCN @ikvegton399 #hmmpqel 8789 C8W95I5F @xovsolp619 #qtswz 259 WO71KSL7G4  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表