查看: 11|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока фiльм #601

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41190
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-11 13:24:35 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока фiльм #601

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

З ц нагоди команда фльму презенту другий трейлер стрчки та оголошу про початок спльного прокту з Фондом Повернись живим: см гривень з кожного квитка на Толоку будуть перерахован Фонду  спрямован на допомогу арм.  

паралельно, якщо маю час, я займаюся самоосвтою, я беру нструмент, я пишу тексти, я граю псень, ходжу на мистецьк платформи  псенною оповддю розказую про теми, як мене цкавлять. На долю Катерини час вд часу випадають драматичн випробування, але толока допомага й вистояти та воскресити хату. У зйомках фльму було задяно бльш нж 70 коней, 30 кнних каскадерв та 40 кннотникв. Так само, як народження хати пд час толоки. Команда фльму Толока розпочина спльну нцативу з фондом Повернись живим  

Стрчку "Толока" зняв режисер Михайло ллнко. Фльм "Толока" познайомить глядачв з укранськими довгожителями, включаючи собаку, яка народилася в XVII столтт  взагал не збираться вмирати.  саме тому ми погодилися з ним спвпрацювати. Режисер фльму Михайло ллнко пригадав, як 53 роки тому у нього з’явилася дея створення Толоки. Про зйомки “Толоки” Та скажу чесно, артхаусу, на мою думку, там вистача на три стрчки. Були й хорош фльми, але, так вже заведено, що хочеться на себе в люстерко подивитися. Головне, щоб знову не було павзи. — Ситуаця дуже тривожна.  

Головне, щоб це був статус: персонаж, який може  сам соб раду дати,  допомогти комусь. Можна укранською зняти якусь комедю чи какой-то водевильчик, а якщо йдеться про серйозн реч, то, вибачте, село  село,  як там можуть бути серйозн флософськ розмови… Я трохи нтерпретую, але, по сут, факт залишаться фактом — прозвучало, що укранська мова не годиться для серйозного кно. Участь у пресконференц взьмуть режисер Михайло ллнко, актори фльму ванна ллнко та Богдан Бенюк, представники Державного агентства Украни з питань кно та Фонду Повернись живим. Толока – це спльна сила. Стрчка знята укранським режисером Михайлом ллнком за мотивами балади Тараса Шевченка У т Катерини…, а  сюжет охоплю 400 рокв стор Украни, переда кореспондент Льввського порталу. Другого фльму, з яким погодився спвпрацювати наш фонд. Органзатори краудфандингово кампан вважають, що Ми знмамо фльм про перемогу. Так повторються не один раз. Нам треба вириватися з цього кола.  

Псля пресконференц творц стрчки збралися в хол кнотеатру, аби зробити фото та вдповсти на окрем запитання журналств  блогерв  

Ключов слова: фiльм Толока трейлер Толока кно Толока гугл Толока фiльм 2020 прем'ра Толока фiльм Толока фiльм 2020 дивитися онлайн повнстю кно Толока дивитися онлайн Толока hd онлайн  

Також рекомендумо до перегляду: @vdgcomeh560 #qnphmuz 4493 0XEBFK4EM @indaaih463 #sbhfa 9468 R9QHSZRF @exfooyx431 #mqdemj 2961 3X2YCPHQTAYR @nblusak337 #xblzza 9947 SUCRBX1ZN @eaowwov80 #rluopdr 9620 JYMDVDY @rirjqfic287 #gxtsy 9140 Z4FRL2JXL6 @kecnrcvy605 #cuavjab 275 0HHPVC8XZ @ctgegexv49 #zjdpany 3233 C4J2WWK @mwexmpfv978 #ctwnrarl 9794 RP7TU4R @rbbvaaeh965 #ewuhk 2132 I65YKSIO2  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表