|
|
Толока фiльм 2020 онлайн #981
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Спродюсували картину Михайло ллнко, Маранна Новкова та Андрй Рзоль. Режисер Михайло ллнко також автором сценарю. Оператор-постановник – Олександр Кришталович. Художники-постановники - Роман Адамович та Микола Кщук. Композитор – Роман Вишневський.
Режисер та автор сценарю “Толоки” Михайло ллнко про дею суть картини, довгий шлях створення вдсилання до нших свох фльмв. Навть походження власне уточнив — вн з само спан, вн Ламанчський, така соб незлобива ренкарнаця Дон-Кхота; на доказ чого витончена спанська гросмейстерський танок з Катериною. Групи збиралися робили це самотужки. У кно тлом стали под в стор Украни за останн 400 рокв. Те саме, тльки в бльшому масштаб, сталося з кнематографом Украни. Фльм починаться в далекому минулому закнчуться в наш дн. Коли люди раптом бачать серед ноч екран на стн, х збирають, показують новий фльм – я розумю, що це подя. Це 50% вд загально вартост виробництва картини.
Найдивнше те, що толока — ця ункальна, переможна система укранського самопорятунку — як не дивно, не залишила слду у лтератур. – Пан Михайло дописав кльканадцять рядкв до псн власноруч. лг в основу фльму. А першими глядачами Толоки стали вйськовослужбовц та мирне населення зони проведення Операц об'днаних сил (ООС). Це круговерть стор навколо селянсько мазанки, повз яку пройшли козаки татари, вйни Мазепи Петра , гайдамаччина, бльшовики, махновц, голод 33-го, вйна, затоплення села, Афганстан, Чорнобиль, врешт – вйна на Сход. Цей фльм суцльною поезю. Двчина пообцяла вийти замж за того хлопця, якому вдасться визволити брата з полону. Режисер наголошу, що толока багато разв рятувала крану, а ще - привчила укранцв до терплячост: Часом ця терплячсть нас пдводить. Нагадамо, що Толока фльмуться за поетичною мнатюрою Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост. Тобто вона апрор — на цвинтар.
"Той муру, той руйну, А в цй п’с я антипод, я "ттушка", я людина з кримнальним минулим. Такою силою режисер фльму Михайло ллнко вважа толоку назива укранською тамницею, що привчила людей до дност. Режисером, автором сценарю та спвпродюсером фльму Михайло ллнко: Наш фльм — це чотирьохсотрчна подорож хати Катерини просторами ризикованого землеробства за умов, несумсних з життям, у пошуках тамниц толоки. Тод ця розмова настльки вразила Михайла ллнка, що згодом стала основою сюжету для майбутнього фльму. ллнка: Фучжоу, Сьомий маршрут, ТойХтоПройшовКрзьВогонь та н. Сьогодн, слава Богу, воно . Псню у фльм виконали вдом музиканти, актори, волонтери. Там зовсм не т питання, як хвилюють нас тут. – Цей поетичний шедевр написаний просто як протокол.
— На полицю складали вже готов фльми, а тут хочуть поховати задуми. Коли я був у Болгар, до мене пдйшов один режисер, який намалював мен дуже сумну картину. Цей режисер у фльм спльного виробництва виграв цей конкурс, знмальна група вже почала вкладати сво грош почала знмати у Болгар, лише тод вони довдалися, що фльм зупинили. Режисер бдкався, що йому тепер робити, адже вклав у фльм грош нвесторв. Уявть цю ситуацю… Так сигнали не можна назвати оптимстичними… Перед тим був бум. Регулярно виходили прем’ри фльмв, у прокат з’явилися непоган показники. А тут така несподвана зупинка.
Схож ключ: дивитися Толока 2020 фiльм Толока трейлер Толока фiльм 2020 прем'ра фiльм и 2020 Толока Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост дивитися фiльм Толока в hd якост Толока фiльм 2012, щоб спостергати онлайн Толока 2020 торрент Толока дивитися онлайн фiльм Толока дивитися онлайн Толока 2020 дивитися онлайн повний фiльм
Хти прокату: @itvunuv439 #kztkif 6725 6DS38LR @vwycvnly765 #fyeriq 6876 BNH1K0Z1S @rjdolfn917 #fbdhj 5319 DK5I824 @brkokew162 #bvxarvbp 989 L79J3A87 @dmjaslge407 #svqkwkdc 2822 985JC7JT0Z @mhsdbjrn416 #cccgwrnv 9861 IHJDAI1YZ @rofiepo878 #lnpaxml 1557 MVZTY9QY0
. |
|