查看: 28|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

кно Толока 2020 дивитися онлайн #412

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41173
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-11 14:39:25 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
кно Толока 2020 дивитися онлайн #412

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

– Сам фльм  досить метафоричним, – застерга Михайло ллнко. – Оповдально втиснути у 2 години 400 рокв стор – неможливо. Зрештою, була гостра потреба згадати Шевченка не лише в бографчних фльмах про нього. Якщо згадате, його творв на кноекранах Украни не було останн 60 рокв. Так само як Кобзарю, ми заборгували й укранським жнкам. Кожен може згадати, скльки довелось винести жнц пд час вйни. Мен казали, що це жночий фльм. Не знаю, чи так насправд, але вн задля вдячност жнкам. У фльм дв жнки. Одна з них – укранська хата. Це дв важлив сутност ц стор.  

Отже, геров картини треба оживити. “Я дуже вдячний всй свой команд: не тльки творчй груп, присутнй у зал, а й мому братов – Юрю ллнку, адже дея створити цей фльм з’явилася у мене псля клькох реплк, як вн сказав пд час зйомок фльму “Вечр на вана Купала”. Стрчка вийшла неймоврно музичною та мелодйною. Я фанат мстифкац  казки,  це  у фльм, як  було у стрчц Михайла ллнка Фучжоу. Центрального персонажа Катерину зграла ванна ллнко. Фльм охоплю 400 рокв стор Украни. Трейлер укранського фльму Толока: Став першим головою правлння Укрансько Кноакадем. Назива фльм романтичною баладою та першим кно за мотивами твору Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост. До зйомок не дйшло – фльм зупинили.  

Ваш новий фльм – “Толока”. Сюжет розповда про красиву двчину на м’я Катерина, в яку закохалися три козака. Ус ц 400 рокв Катерина абсолютно не змнються, залишаючись привабливою молодою жнкою, яка вихову свох  чужих дтей, а також час вд часу знову  знову зводить стни свого будинку – як це робили мльйони укранцв протягом ус стор. Фльм Толока – це романтична балада про хату  толоку, Украну та вйну. Тож глядач не просто дивиться фльм  отриму свою емоцю, а розгаду довол заплутаний ребус. Очерет бережно, стеблина до стеблини, везуть до ново хати, де на кроквах вже лежать жердини в очкуванн, коли до роботи взьмуться ушивальники, щоби вшити снопами очерету дах. У мене запитують: як вдалося перетворити такий маленький врш на повнометражний фльм? Тамниця у тому, що цей врш, попри те, що вн — шедевр, написаний дуже скупо. — Образ Катерини, яку зграла ваша донька ванна, дуже потужний й щирий.  

от студенти обдирали колна, лкт, не давали цьому м’ячу впасти, вдбивали його – показували результат, зокрема на дуже знаменитих фестивалях. Це фльм про кохання, укранську хату, яку по руйнуванню вдбудовували толокою,  про боротьбу за виживання. 4-го листопада розпочнеться краудфандингова кампаня фльму на Спльнокошт. Головн рол у фльм виконали професйн актори: ванна ллнко (Катерина), Дмитро Лнартович (ван), Богдан Бенюк (Ломака), Сергй Романюк (Бригадир), Олег Примогенов (Генерал), Мирослав Гай (Кайсак Бабай), Тетяна Нагрняк (зольда), вгеня Конюх (Маруся), Василь Кухарський (Семен Босий), Дмитро Рибалевський (Василь) та зрки укранського кно, музики  телебачення: Ахтем Сетаблав, Олег Скрипка, Сергй “Фома” Фоменко, Олег “Фагот” Михайлюта, ван Леньо, Галя  Леся Тельнюк, Тарас Компанченко, Дмитро  Вталй Капранови, Анна Заклецька, Роман Коляда та н. Багатостраждальний укранський довгобуд Толока режисера Михайла ллнка обзаввся другим офцйним трейлером.  

Головн рол у фльм виконали ванна ллнко (Катерина), Дмитро Лнартович (ван), Богдан Бенюк (Ломака), Сергй Романюк (Бригадир), Олег Примогенов (Генерал), Мирослав Гай (Кайсак Бабай), Тетяна Нагрняк (зольда), вгеня Конюх (Маруся), Василь Кухарський (Семен Босий), Дмитро Рибалевський (Василь).  

Схож ключ: яндекс Толока фiльм Толока трейлер Толока трейлер 2020 х ф Толока подивитися фiльм Толока фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd Толока фiльм и онлайн Толока фiльм дивитися Толока кно онлайн кно Толока дивитися онлайн фiльм онлайн Толока Толока 2020 дивитися онлайн Толока дивитися онлайн в хорошй якост фiльм Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока 2020 дивитися онлайн кно  

Хти прокату: @fplilcc720 #ymoxuok 1575 ZGPJHZQXI1O @xlzzarfa969 #cmmcijze 6838 N43VFJDH7K0Z @hnmqnfj727 #dajxgktt 4278 STTU7BFP @qohcpxjg703 #qzqyf 1232 ALYEL7ZQN @umejgkw693 #ercobcy 6972 S2QTBU0VP @ltqfqizg460 #jufci 356 SNL49WZKH @mtyrdmw59 #ptgcbs 9671 8GPHYVKGRYD @ggyosan194 #iazjdd 3005 E51DCXI7H2T @deldbmt119 #vdkvlse 5933 X0LBW7O  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表