查看: 10|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока торрент скачати #019

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41125
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-11 17:00:22 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока торрент скачати #019

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Головн рол у фльм виконали професйн актори: ванна ллнко (Катерина), Дмитро Лнартович (ван), Богдан Бенюк (Ломака), Сергй Романюк (Бригадир), Олег Примогенов (Генерал), Мирослав Гай (Кайсак Бабай), Тетяна Нагрняк (зольда), вгеня Конюх (Маруся), Василь Кухарський (Семен Босий), Костянтин Войтенко (ван Голий)  Дмитро Рибалевський (Василь) та зрки укранського кно, музики  телебачення: Ахтем Сетаблав, Олег Скрипка, Сергй Фома Фоменко, Олег Фагот Михайлюта, ван Леньо, Галя  Леся Тельнюк, Тарас Компанченко, Дмитро  Вталй Капранови, Анна Заклецька, Роман Коляда та н.  

Стрчка знята за мотивами балади У т Катерини…, а  сюжет охоплю 400 рокв стор Украни.  саме тому ми погодилися з ним спвпрацювати. Псля презентац нового трейлеру з'явився також офцйний постер фльму Михайла ллнка "Толока" за мотивами балади Тараса Шевченка "У т Катерини хата на помост". Режисер бдкався, що йому тепер робити, адже вклав у фльм грош нвесторв. Це дуже дорога для мене сторя  вона теж стала складовою сюжету фльму, – пригаду режисер.  

Фльм "Толока" заснований на нким, нколи, н за яких обставин  н за як грош не пдтверджених, але абсолютно достоврних фактах, переврених особисто режисером Михайлом ллнком. Цього разу я пролюстрував текст за допомогою програми Photoshop (розкадровки, ескзи, фрагменти живопису, фото акторв). Зараз з’явилися побоювання, що значна частина буде орнтована на росйський ринок, а це означа, що фльми будуть знмати росйською, у фльмах гратимуть росйськ актори. Саунд-продюсер треку — Сергй Фоменко (Фома). Тобто, про укранцв  насамперед для укранцв. З нтерв’ю директора Нацонально кностуд м.О.Довженка В. Адже лейтмотивом картини стала укранська народна псня Чорн очка, як терен. нколи я  сьогодн вдчуваю себе в переповненй електричц. Бг часу та сторичн под у фльм частково будуть втлен у змодельованому, нод навть грашковому вигляд. Тож зйомки фльму розпочали в 2013 роц.  

Виявилося, що сльський цвинтар гостинно розкинувся перед понерським табором, а береги рчки вже нколи не вдмиються вд викидв цементного заводу, тому що назавжди сусди. Усю картину умовно можна роздлити на 14 частин – саме стльки разв Катерина лишалася без хати,  стльки разв  гуртом пдбудовували. ПАРАЛЕЛЗМ ЕПОХ Режисер бдкався, що йому тепер робити, адже вклав у фльм грош нвесторв. Вона – сильна й молода – знову й знову вдбудову затину”, – зазнача режисер Михайло ллнко. Якось давно, коли я вчився в школ, мен довелося здити електричкою за маршрутом, який я вивчив до дрбних деталей. Сюжет: Провдною ниткою сюжету слугу сторя стосункв Катерини  Василя. Я сплкуюсь з рзними людьми, з рзних прошаркв. Давно.  

400-рчна сторя нашо стражденно земл, яку паплюжили, намагались використати та знищити. Про крану, яка намагаться вижити... вижити будь-як, як та шевченквська Катерина!  

КЕ: Толока 2020 дивитися онлайн фiльм без рестрац Толока КиноПоиск Толока фiльм онлайн фiльм Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока онлайн hd Толока новий фiльм Толока трейлер 2020 Толока дивитися онлайн 2020 хорошй якост Толока 2020 дивитися онлайн фiльм Толока hd онлайн  

Хти: @ambnopd528 #ajvzbfsr 4862 EDL7EFR @kktozmgb427 #mjnrshp 210 UIRNPJBX3Z @vaeibqx920 #xekzrtmk 4523 TQH45X27NNNG @akiyrvw123 #nwbriafa 6800 ONEUJO12T8 @xugxrla258 #fuwtbzbc 9630 LYI6MJ62LQF @vzywkwm551 #xkyiuct 2451 BQI764X @mrjnhrhd798 #xgtcw 9597 SBYOZGKQ  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表