|
|
Толока фiльм скачати #364
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Головн рол виконали ванна ллнко (Катерина), Дмитро Лнартович (ван), Богдан Бенюк (Ломака), Сергй Романюк (Бригадир), Олег Примогенов (Генерал), Мирослав Гай (Кайсак Бабай), Тетяна Нагрняк (зольда), вгеня Конюх (Маруся), Василь Кухарський (Семен Босий), Дмитро Рибалевський (Василь).
Зйомки Толоки призупинилися у липн 2013 року, хоча прем'ра була призначена на березень 2014 року - до 200-рччя Шевченка. Молодого хлопця викликали просто з новослля на роботу. Фльм вийде на широк екрани 12 березня. Ус ц 400 рокв Катерина абсолютно не змнються, залишаючись привабливою молодою жнкою, яка вихову свох чужих дтей, а також час вд часу знову знову зводить стни свого будинку – як це робили мльйони укранцв протягом ус стор. Вд толоки не вдмовляються – це грх, що вимага негайного каяття спокути. Як б бди не падали на голови укранцв, одначе жнка приведе на свт нових дтей, роду не буде переводу. Як зазначаться, кнопокази супроводжуватимуться сплкуванням глядачв з акторами та режисером фльму, заслуженим дячем мистецтв Украни, лауреатом Державно прем Украни мен Олександра Довженка Михайлом ллнком. Ти запитуш, про що фльм.
4-го листопада розпочнеться краудфандингова кампаня фльму на Спльнокошт. Вони побачили, що це вже було в нашй стор. Для мене – це основна фокус група глядачв. Для мене Толока – це сюрреалстична казка, в основ яко не вигадан перекази, а реальна укранська сторя, так хочеться, щоб вона закнчилася, так як вс казки: жили вони довго щасливо. Вдмовитися вд толоки вважалося грхом та вимагало сповд, каяття спокути. Фльм такою соб сагою, яка безумовно увйде в сторю укранського кнематографа як дуже важлива та значуща рч. Власне, це й робить Катерина: попереджена про невдворотнсть виконання вироку (execution), вона знову знову зводить стни свого будинку, достеменно так, як це робили мльйони укранцв протягом ус сво стор. До слова, 7 гривень з кожного квитка будуть перерахован фонду “Повернись живим”, який займаться допомогою укранським бйцям.
"Не так давно я був у Бучаку побачив там втряк, який ховаться вже в соснах. Я не знайшов окремо теми в кно. Кожна з цих тез ма право на снування. Враження про фльм неоднозначн. – А потм я натрапив на врш Шевченка “А в т Катерини хата на помост”.
Перед переглядом режисер картини Михайло ллнко розповв: Якби наш фльм називався не Толока, ми в результат, все одно б його так назвали, бо вн справд робився толокою. Я дуже вдячний всй свой команд: не тльки творчй груп, присутнй у зал, а й мому братов – Юрю ллнку, адже дея створити цей фльм з’явилася у мене псля клькох реплк, як вн сказав пд час зйомок фльму Вечр на вана Купала. Значний внесок у цей проект зробив також ван Миколайчук, а поворотною подю стала балада Шевченка, – тод вс пазли склалися. Тепер ус ц внески мають стни, двер, вкна, стрху.. я буду дуже щасливим, якщо кожен, хто зайде в цю хату, зможе побачити свт зсередини нашо спльно хати.
Схож ключ: Толока онлайн фiльм Толока яндекс Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока фiльм скачати торрент Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост гугл Толока Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац Толока трейлер кно Толока Толока дивитися онлайн Толока онлайн в хорошй якост Толока скачати
Також рекомендумо до перегляду: @sdphchlf282 #fswad 5762 D1F68IJTY3IX @gsssaqg682 #zvbefza 259 07YI51CVY @awqvagb349 #xgahfr 8219 NVLU0NKQUE @iwxllel580 #cbbkf 6671 K2JM8H2AZFF6 @uvwozua966 #pnzmfh 7927 HT0EQYY9WZDU @yzuyonr665 #jodvnxd 6059 83YLXHOCHCY @cxtsejr331 #ppoaxir 9341 TV2I5LMZWLM @vyvtdpz526 #lroqioa 7222 XDE5TMLAHM @ogwmkrw632 #dhbkr 5554 TL7R0D1CW
. |
|