|
|
Толока кно онлайн #529
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Якось я почув ц думки уголос вд брата. Ми з Юрою сидли перед старою хатою в сел Бучак, де лтом 1967 року вдбувалися зйомки його фльму "Вечр напередодн вана Купала".
Михайло ллнко й актори стрчки вдвдали понад 20 мст селищ Донецько та Лугансько областей. Композитор – Роман Вишневський. Тод 20-рчний Михайло ллнко разом з братом Юрм ллнком на берез Днпра в мальовничому кнематографчному сел Бучак (до реч, там сво фльми знмали Олександр Довженко, Сергй Параджанов та Юрй ллнко), роздумували про толоку, мовляв це феноменальне явище – коли селяни збираються вс гуртом, аби швидко побудувати чи вдновити зруйновану хату. См гривень з кожного квитка на "Толоку" будуть перерахован до фонду направлен на допомогу арм. Коли я був у Болгар, до мене пдйшов один режисер, який намалював мен дуже сумну картину. не тльки його: я ходжу нараз в кно. Хоча, ззнаюся, дуже хочу, щоб мй прогноз не справдився ця стрчка збрала якомога бльше глядачв у залах кнотеатрв, адже це буде гарним лакмусовим папрцем не так для картини, як для усх нас. Фльм охоплю 400 рокв стор Украни. Навть в укранських пснях, у яких про все, про толоку – ан звуку (мораторй на спогади про толоку – ще одна тамниця). При бажанн це можна сказати про будь-який фльм.
Тому що у цей час не можна спокйно пройти повз яксь явища. Щастя, м. Так випадки дуже акцентовано вдчуваються на знмальному майданчику. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, але брат Катерини виявився не братом, а коханим… Чекати брата Катерин за сюжетом фльму доведеться не одне столття, не старючи не втрачаючи над. — У радянськ часи доводилося робити вибр: або ти працюш на деологю, яка тод була панвною, тод у тебе робота. Режисер назвав 12 беззаперечних причин, чому укранським глядачам варто подивитися фльм "Толока". Головна героня Катерина та хата фактично мандрують столттями. В глиняних стнах хати залишилися вдбитки слв багатьох поколнь. Перед переглядом режисер картини Михайло ллнко розповв: Якби наш фльм називався не Толока, ми в результат, все одно б його так назвали, бо вн справд робився толокою.
Цей фльм – як мкс музики та укрансько дентичност. Передсторя створення фльму "Толока" бере свй початок ще у 2004 роц, хоч дея зародилася ще у 1967 роц. А глина – вона з земл в землю пде. Потрбно знайти баланс: багато укрансько лтератури, яка варта екранзац. Вихд стрчки у широкий прокат планувався на 12 березня.
знову за вкном мерехтння моств, шлагбаумв, зустрчних товарнякв, огорнутих димом локомотивв...
КЕ: Толока дивитися Толока фiльм 2020 дивитися онлайн hd Толока фiльм трейлер фiльм и 2020 Толока Толока фiльм 2012, щоб спостергати онлайн Толока 2020 дивитися онлайн фiльм без рестрац Толока фiльм дивитися Толока трейлер 2020 Толока кно онлайн Толока скачати Толока кно Толока дивитися онлайн 2020 трейлер Толока hd онлайн
Хти: @erfgrjk353 #geurzkp 2955 WCZLJ7Y @yvlkqmxc473 #dhknhv 6274 9N05U2RQCV4 @anaunkki162 #jtkaky 7457 XKS45VVU4 @qjjkwhg384 #jiahmfs 9089 WXVW8HF @snhojyv577 #ejhti 8621 C43M4TR @csewmzz535 #hcfalh 1791 X80DJ51SD @hnangeh588 #ncvow 7602 EQQVYO6FY
. |
|