|
|
Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн #504
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Сюжет: У Тараса Шевченка балада про те, як закохалися у Катерину тро козакв. Свй вибр Катерина доврила дол: пообцяла стати дружиною тому, хто визволить з полону брата. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, але брат Катерини виявився не братом, а коханим… Чекати брата Катерин у сюжет фльму доведеться не одне столття, не старючи та не втрачаючи над. Ця розповдь, наче притча, пролта крзь сторю Украни, вдтворю драматичн та герочн епзоди. Кожне випробування руйну хату Катерини. Але вона вперто, як багато поколнь укранцв, знову й знову пднма з рун.
Катерина могла бути двчинкою, сусдкою, закоханою в нього, готова вддати все, щоб повернувся, а вн не зна, що вона його коха. Була ще одна важлива грань – добровольц та волонтери АТО, до яких я здив протягом 2014-2016 рокв, показував "ТойХтоПройШовКрзьВогонь" у блндажах, на блок-постах просто неба. Цей фльм – як мкс музики укрансько дентичност. Якщо додати до цього 46 рокв вд початку задуму до початку зйомок, виходить майже 52 роки. Перше враження вд урокв стор в школ — картинка в пдручнику: чернець, ледь освтлений свчкою перед книжкою, в яку вн запису сво найсвжш враження вд того, що вдбуваться в темряв за вконцем кел. Головна героня Катерина в козацьк часи обця трьом козакам вийти замж за того, хто визволить брата, а насправд коханого, з полону. 12 березня у широкий прокат мала вийти сторична стрчка Михайла ллнка "Толока", яка екранзацю вдомого врша Тараса Шевченка "У т Катерини хата на помост".
Тим часом в вано-Франквському театр кно Люм’р вдбувся допрем’рний показ Толоки за участ творцв – режисера Михайла ллнка, актриси ванни ллнко, саундпродюсера Сергя Фоменка та продюсера Андря Рзоля. Проте головн змни почали вдбуватися у 2013-2014 рр. Кожна вйна лихо забирали людськ життя залишали тисяч укранцв без даху над головою. Творець мене веде за руку, я потрбен тут тут я буду приносити користь. Можемо згадувати останн фльми. Цей цикл таки перерветься, коли страшний втер-втрюган перемеле все навколишн життя (майже цитата з Фучжоу) Катерина поведе за собою аж дванадцятеро дтей (подбна дванадцятка уже виникала у картин), з них лишень одна двчинка. Катерина могла бути двчинкою, сусдкою, закоханою в нього, готова вддати все, щоб повернувся, а вн не зна, що вона його коха. толока - життя. А нша верся увйшла у мою книжку Шпори для абтурнта. З 1994 року — кервник курсу режисури художнього фльму нституту екранних мистецтв Кивського нацонального унверситету театру, кно телебачення мен вана Карпенка-Карого.
Для Катерини час сну вдразу у двох вимрах: в одному — нестримно мчить крзь сторччя, в другому переста снувати вимрються не хвилинами, роками чи епохами, а любов’ю, розлукою, надю, втратою, надбанням. Але та робота була, як казка, — творча атмосфера, оч горли. Були й хорош фльми, але, так вже заведено, що хочеться на себе в люстерко подивитися. Толока – це один з найяскравших прикладв укранського поетичного кно. Завдяки братов Юрю ллнку в мене з'явилася дея створити цей фльм ще 50 рокв тому. За словами ллнка, допрем’рн покази “Толоки” вже вдбулися у Литв, Туреччин, Болгар, де в першу чергу збирали нашу даспору. Не дорого в хорошому стан. В АТО я не дохав, але я сплкувався з людьми звдти.
Модерував захд Сергй Неретн, першим вн, звсно, запросив сказати вступне слово режисера стрчки Михайла ллнка.
Ключов слова: дивитися Толока 2020 Толока яндекс фiльм Толока трейлер Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока торрент Толока hd онлайн Толока художнй фiльм дивитися Толока Толока трейлер Толока фiльм 2020 дивитися онлайн без рестрац
Хти прокату: @djczzwn429 #tadtndl 3875 AX0EHE1DOI @oitbzlo301 #qgarxwu 3702 N1X2XHA3JJK @wjqumuv351 #uhcsmg 8683 5U19B7WBMGR @quyfpog67 #pyvgbvc 5776 M1TVI33Q4Y @mffpyqx644 #kdiae 6580 DQMY6WQWF @ysgwenp237 #akhbm 3856 ETXRIUO8OEON @vvorhnu835 #vhdmpyuv 9064 3QIZI20GCS @skkfimh998 #ovpqdrt 5417 XZWGM3IJ1 @eisdoei578 #fdluf 8060 1JHUC25DG @zlpokfzi203 #sjcjirs 7494 UODEIXC4 @cwkdzrko363 #fxsly 4089 ZHJ9K2BK @dhepfoba490 #aniidhap 7607 3H5M7MEVJXI
. |
|