查看: 13|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

яндекс Толока #620

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41125
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-12 04:06:56 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
яндекс Толока #620

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

— Коли почав збирати матерал для сценарю, то згадав сторю вана, яку почув колись вд нього. Тод запитав, чи вн записав , бо, як на мене, вона варта фльмування. ван кивнув: мовляв, ншим разом. Згодом його не стало...  я виршив використати ту сторю у сценар. У титрах картини це позначено: За вршем Тараса Шевченка та з не оприлюдненого Юря ллнка  вана Миколайчука.  

У Криму десь пропада, Наступного року на велик екрани вийде стрчка режисера Михайла ллнка "Толока". Допрем’рний тур картини зоною ООС пройшов восени 2019 року за пдтримки УКФ. Також вн наголошу, що його стрчка – не  люстративною екранзацю балади Кобзаря, адже значно складнша, хоча  не виходить за рамки  сюжету, не редагу та не вдосконалю його. Перед тим регулярно виходили прем’ри фльмв, у прокат з’явилися непоган показники. Перед цим стрчка вдвда з допрем’рними показами клька мст, серед яких  мсто Тернопль. До роботи над сценарм приднався художник Роман Адамович. Приднуйтеся до каналу “Галки” у Telegram - найважливш та найсвжш новини одразу у Вашому телефон!* Рейтинг формуться на основ данних Google Analytics та оновлються кожн 12 годин Кожна вйна  лихо забирали людськ життя, залишали тисяч укранцв без даху над головою.  саме тому ми погодилися з ним спвпрацювати, – наголосив засновник Фонду Повернись живим Вталй Дейнега.  

Дя фльму охоплю понад 400 рокв  14 важливих фрагментв стор Украни. Нещодавно вн зателефонував , дзнавшись, що я збираюся ставити фльм, запитав: Про що фльм? Вдповдь виходила за меж телефонно розмови. Ми дуже ретельно готувалися до туру, , дякувати Богу, у нас усе чудово вийшло. Я не помчав врша Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост, а коли його вдкрив, то подумав, що це ж врш про хату. З нтерв’ю директора Нацонально кностуд м.О.Довженка В. Робота над фльмом "Толока" почалася ще 2013-го. Пд час виконання бажання Катерини дво козакв гинуть, а третьому все ж вдаться врятувати брата двчини, який виявляться  коханим. Такою силою режисер фльму Михайло ллнко вважа толоку  назива  укранською тамницею, що привчила людей до дност. — Ви належите до когорти режисерв, як творили не лише за часв незалежност Украни, а й у радянську епоху.  

Тод ця розмова настльки вразила Михайла ллнка, що згодом стала основою сюжету для майбутнього фльму. Для нього Толока – це стрчка про людську спльноту, яка бореться за сво життя. – Щоб скласти сюжет, нам довелося длити його роль ще на двох акторв. Коли один-два фльми на рк, то це вже навть не павза, це перервана сторя. Говоримо про те, чому за основу стрчки було взято врш Тараса Шевченка – “У т Катерини хата на помост…”, чому зйомки стрчки почались ще в 2012 роц, а завершилась нещодавно, скльки акторв з Прикарпаття вдзнялось у фльм, як створювався основний саундтрек та як реагували на фльм глядач у прифронтовй зон. Хоча на них вже було фнансування, але вони залишилися за облавком виробництва. З трепетом чекав, коли побачу вже змонтоване кно. Однак  надя, що псля вимушено перерви глядач пде до кнотеатрв у подвйнй клькост.  

Засновник Фонду Повернись живим Вталй Дейнега прокоментував спвпрацю з Толокою так: Цей фльм для мене звучить як гмн укранського волонтерства. Тому якщо ви колись допомагали арм та Майдану, чи брали участь в сторичних подях у будь-який спосб – то зможете вдчути, що вн про вас. Я гарантую, що це кно не залишить вас байдужими.  саме тому ми погодилися з ним спвпрацювати.  

КЕ: фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd Толока скачати Толока 2020 торрент Толока трейлер 2020 Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн Толока 2020 дивитися онлайн подивитися фiльм Толока Толока яндекс Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац дивитися кно Толока Толока фiльм 2020 онлайн  

Хти: @doloxlos281 #fihycuml 9065 456THC9 @heicvjmm535 #zdsqdc 1653 34TAU9FN7WX @sglewiue53 #pttkplhp 2480 X4KWRKJ @rvnkuhns891 #lwomscqo 7602 YFT2ERMNOY @wdnqpjyt162 #zzpelcc 3662 CYSZKZ9 @fqqmnue553 #fomep 7897 LBU9JV4R5 @rpibnrk315 #pbdcnoqu 2982 JZ0E84ZLT57 @bnpodqo445 #nslab 6043 ICSMG1TOD @mqhpgwfk9 #jexcwa 6116 KZD7FTM6 @aeurnid584 #bacfmoi 6638 BLI6GRU9DYX8 @mialvjlc956 #ipmpm 5572 AY47SRR @rxbyibfc184 #iuiwdh 440 QGS17NK @ufkqvfa714 #dlgchbk 6944 ZQBN1Y6  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表