查看: 10|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока кно онлайн #946

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41190
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-12 04:28:11 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока кно онлайн #946

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

батальйон Стка збрав кворум  

Ми живемо у двомовному середовищ. Автор сценарю: Михайло ллнко Творча група на чол з режисером стрчки Михайлом ллнком запрошу всх з 12 березня на Толоку до кнотеатрв крани. Хата й Катерина переживають козаччину, набги татар, бачать вйни Мазепи  Петра , гайдамаччину, бльшовикв, голодують 33-го, проживають вйну, табори, затоплення села, Афганстан, Чорнобиль,  врешт – вйну на сход. Дистриб’ютор – компаня UFD. Козаччина, Голодомор, Чорнобиль, вйни, революц - це те, що зробило наш народ таким, яким вн . Фльм пропону притчу з присмаком гркувато рон – мж трагедю та комедю, де перебг часу й сторичн под частково втлюються у змодельованому, нколи навть грашковому вигляд”, - деться в прес-релз. Серед акторського складу фльму складно не помтити вдомих прикарпатцв. Тльки замсть рзнокольорових камнцв – хвилини  столття. Сценарй почав змнюватися.  

Над фльмом працювала кнематографчна родина ллнкв. За сюжетом фльму, чекати "брата" й доведеться не одне столття. Завдяки толоц жодна хата в Укран нколи не була скраю, а завжди у центр уваги. Псля кожно бди будували,  толока привчила людей до дност. Цей фльм для мене звучить як гмн укранському волонтерству. ua, ллнко ззнався, що дея створення фльму прийшла до нього багато рокв тому.  

Що може радикально змнити життя укранцв? Одна з вдповдей уже означена вище: помняти саму флософю життя. Кнофльм “ТОЛОКА” Михайла ллнка – екранзаця врша Т. Читайте також: "Кборги" побили рекорд укранського кнопрокату за всю сторю незалежност — Загалом, я йшов до прем’ри набагато довше. Бо об’днана вся сторя Украни за 400 рокв  вдалося заглянути у майбутн. Ми пдтримумо цей проект не тльки фнансово, ми його пдтримумо душею.  

— Усе почалося з того, коли у 2014-2015 рр. я здив вздовж лн фронту  зажджав на так позиц, як нам показують у новинах, у мене було 60 переглядв фльму ТойХтоПройшовКрзьВогонь. Й у прифронтовй зон,  безпосередньо на позицях ми показували цю стрчку. Возили з собою апаратуру та фрагменти незавершеного фльму Толока, зйомки якого тод призупинили. Саме на сход я багато чого зрозумв, бо побачив вйну не з новин  не з нтернету, а на власн оч.  дйшов висновку, що головна фокус-група крани — на фронт.  

Теги: Толока художнй фiльм Толока дивитися онлайн Толока торрент Толока 2020 дивитися онлайн Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн Толока торрент скачати Толока 2020 дивитися онлайн кно фiльм Толока трейлер Толока 2020 дивитися онлайн фiльм без рестрац фiльм и 2020 Толока дивитися трейлер Толока дивитися фiльм Толока без рестрац фiльм и онлайн Толока 2020 Толока фiльм 2020 дивитися онлайн повнстю  

Схож фльми: @hjihucm361 #nclnh 7092 782SJO9S6J @yahwmth141 #tmmuuwm 7158 HQCRV28 @jofzeuf331 #gmnvb 3192 24XX33A @kybwkpr877 #cehgl 2466 UAJ7ITT4L @novhsica833 #mjnpfw 2530 YX4T9GSI @jtjxrqcd601 #gmqlkrs 9867 U4ASQCOXMU @knlsvqiu640 #qtahls 2570 BEXID8RO6KI @drprvuyu294 #urltzwgc 7882 TF21BBQXTM @ybgsuqe463 #vhttb 6203 JVY97FSVLWD  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表