|
|
Толока дивитися онлайн 2020 хорошй якост #158
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
* Тарас Шевченко. У т Катерини хата на помост. Кос-Арал, 1848 — заслання.
На вдмну вд американських фльмв, врятований брат виявився зовсм не братом Катерини, а коханим (boyfriend). Свй вибр вона доврила дол: пообцяла стати дружиною тому, хто визволить з полону брата. Я гарантую, що це кно не залишить вас байдужими. Там написано тльки, що було. Камео-рол у стрчц виконали зрки укранського кно, музики телебачення: Ахтем Сетаблав, Олег Скрипка, Сергй Фома Фоменко, Олег Фагот Михайлюта, ван Леньо, Галя Леся Тельнюк, Тарас Компанченко, Дмитро Вталй Капранови, Анна Заклецька, Роман Коляда та н. Взять у домовину". Як написав ллнко на свой сторнц у Фейсбук, виробництво фльму тривало см рокв, що вимагало велико клькост грошей, зокрема й на промоцю: " в день релзу Кличко закрив кнотеатри на карантин без жодного хворого в Кив". А завдяки доброзичливим зовншнм сусдам збирати толоки укранцям доводилось часто. Я став батьком тшусь з того.
30 вдбудеться прес-конференця з приводу запуску кампан колективного фнансування для нацонального кнофльму ТОЛОКА через Спльнокошт. На канал ICTV стрчку мають показати у прайм-тайм на День Незалежност, 24 серпня. Лише наприкнц фльму замсть старенько шевченквсько хати у Катерини з’являться сучасний цегляний будинок, та й то ненадовго, цього разу його руйну Чорнобильське лихо. Хоча на них вже було фнансування, але вони залишилися за облавком виробництва. Цього разу я пролюстрував текст за допомогою програми Photoshop (розкадровки, ескзи, фрагменти живопису, фото акторв). Але головне - толока. Тому я виршив створити про це цле кно, – каже ллнко. Фльм "Толока" познайомить глядачв з укранськими довгожителями, включаючи собаку, яка народилася в XVII столтт взагал не збираться вмирати. Браво! – це слово, мабуть, найточнше охарактеризу гру в стрчц.
По сут, фльм явля собою велику передмову до врша Шевченка розгорнуту пслямову для нього. дея сценарю з'явилася у режисера Михайла ллнка ще 50 рокв тому у розмов з братом Юрм ллнком. А до того той афганець каже — досить хату мастити, я вам побудую справжнй будинок. Уявть соб цю ситуацю. В робот над вдео музичного супроводу стрчки взяли участь Ганна Заклецька, ванка Червнська, Леся Галина Тельнюк, ван Леньо, Олег Михайлюта (Фагот), Тарас Компанченко, Богдан Бенюк, Роман Коляда, Володимир Лавренчук, саунд-продюсер Сергй Фоменко (Фома) та продюсер Андрй Рзоль. Важливою складовою фльму дитячий спогад укранського актора вана Миколайчука.
Романтична балада Толока створена компаню ллнко Фльм. Прокатом займаться компаня Ukrainian Film Distribution. Промокампаня фльму вдбуваться за пдтримки Благодйного фонду горя Янковського. Генеральний медапартнер — телеканал ICTV.
Ключов слова: Толока фiльм трейлер Толока скачати торрент в хорошй якост дивитися фiльм Толока Толока фiльм Толока 2020 торрент Толока трейлер фiльм Толока трейлер Толока фiльм онлайн 2020 фiльм Толока дивитися онлайн в хорошй якост
Хти прокату: @eivaugp715 #ujsycay 1503 8HNVO8I @lvlhtwd608 #uxghqtib 1768 7QP8CM4UPQ @ynxozsfm477 #hehlfghp 3457 T56WOPMY4 @hiopvgk213 #rvifuiu 9428 B47NVR8MPL @xnowmvv859 #zhdgb 5044 AKGSNEDESQHZ @hycexvtj537 #mmozkrqj 4670 Q6V1UOWHVRY6 @atzokave244 #mfpbm 5294 8OZ0SL2F6W @cezpjoo344 #bwtpt 4317 3YDY3Z4H80FN
. |
|