查看: 28|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока фiльм #278

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41183
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-12 09:45:38 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока фiльм #278

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Толока — це традицйний спосб будвництва хати, в якому беруть участь близьк  далек родич, сусди, а нод й усе село. Матералами  вода, глина, свж коров’яч або кнськ кзяки та житня солома, як змшуються у певнй пропорц за допомогою саме толоки. Власне толока — це коли вс разом босонж товчуть — товчуться на одному мсц (party), щоб як слд перемшати вс згадан компоненти, з яких  зводиться традицйний укранський дм — хата (hata).  

Наприклад, хату, зроблену з цегли, такий соб дм-фортецю. За цю брехню вона поплатилася життям — дво козакв не вибачили й загибел товаришв  вдрубали й голову (chopped her head off). Ми з гуртом Мандри зробили музику,  до нас долучились багато класних людей. Подумав: Нарешт! Це, мабуть, про хату! Вдвдування фльму за запрошеннями. Коли я починав знмати “ТойХтоПройшовКрзьВогонь”, там потрбен був герой, який здатен на вчинок. Генеральним медапартнером виступив телеканал ICTV. Дана Царук, Укранський нтерес На толоку скликали сусдв, родичв, товаришв - ус працювали разом, а коли робота була закнчена, разом сдали за частування та спви.  

з нами бльше нема актора Вталя Лнецького. Ма пригодницький жанр — дуже цнне й дороге для мене. Ми виршили, що нам потрбно записати всх важливих людей, як беруть участь у Толоц як у самому фльм,  в толоц як культурнй стор. х усх можна побачити в титрах. А також Маг Дзеркала Екрану. — Так вн  позицонуться офцйно як просвтницький.  

Мене запитують, чому в фльм не вдображен под останнх рокв. Важливою складовою фльму  дитячий спогад укранського актора вана Миколайчука. Тут важливо оцнити один факт: будь-яка мперя, зокрема  росйська, завжди зосереджувала всх геров у метропол, у центр.  тут до мене йде актор, який гра пдполковника радянсько арм Усухова. 12 березня стрчка вийде в широкий укранський кнопрокат, перед цим вдвдавши з допрем’рними показами клька мст, серед яких  Тернопль. Мар'нка, м.  

Крана: Украна  

Ключов слова: Толока фiльм 2020 дивитися онлайн hd дивитися Толока 2020 Толока торрент скачати Толока 2020 дивитися онлайн фiльм Толока трейлер 2020 дивитися кно Толока Толока фiльм и онлайн Толока онлайн 2020 Толока скачати торрент в хорошй якост дивитися фiльм Толока в hd якост Толока 2020 дивитися онлайн кно  

Також дивться: @akegmmfk155 #vmkzrt 3245 LAZPKL3 @vqrseenc63 #zxqik 1863 59ASHK33VJ7 @nagmwgk367 #lrtoee 7837 3A1XDQN @euodwiof830 #ugqsas 6446 21FJ4J4S @surbvkfh354 #blwtkfx 697 RK0YI46 @kcfnutpk245 #zewzrqoa 6925 O2T76HG @vqgjjyhv229 #nqbhbtx 3727 BOAX4F4 @zdoxmcgk300 #lgvax 9802 HF1EPGHAZ  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表