|
|
фiльм и онлайн Толока 2020 #853
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Розробка сайту - demch.co
Для Катерини час сну вдразу у двох вимрах: в одному — нестримно мчить крзь сторччя, в другому переста снувати вимрються не хвилинами, роками чи епохами, а любов’ю, розлукою, надю, втратою, надбанням. Фльм отримав понад 28 мльйонв гривень вд держави – а це 98% вартост стрчки. Тому, щойно був готовий фльм Толока, я вдразу ж повз його туди. Була ще одна важлива грань – добровольц та волонтери АТО, до яких я здив протягом 2014-2016 рокв, показував “ТойХтоПройШовКрзьВогонь” у блндажах, на блок-постах просто неба. Хочеться, щоб з словом “толока” повернувся сакральний змст процесу толоки. За пдтримки Державного агентства Украни з питань кно та Мнстерства культури Украни Все перетовчеться в цй глин й буде нова хата. Промокампаня фльму проходить за пдтримки Фонду горя Янковського нцатива заради майбутнього. Псля затяжно хвил цунам депресивного антигероя – ми бачимо, скльки людей втлю цей мпульс, який пригнчували чи навть забороняли”.
Але, щоб актуалзувати под нашого часу, змнювали деяк реплки. Але мж цим всм мали пройти роки. У центр всього – взуальний ряд, нби не читаш, а дивишся поетичний твр. У кнцевому результат, дотаця з держбюджету склала 98% вд усього кошторису (28,4 млн грн). “У Тараса Шевченка балада про те, як закохалися у Катерину тро козакв. Там вже навть не знаю скльки призв на рзних фестивалях. Колись оцнюватимуть як певний концептуально-художнй документ часу", – сказав Сергй Фоменко (Фома), саунд-продюсер та актор стрчки.
Мене часто питають, як можна створити фльм з вршу на дв сторнки, – каже режисер Михайло ллнко. В квтн трейлер Толоки побачили вдвдувач Канського кнофестивалю. Очерет, всм вдомо, – це душ померлих. Але головне — що толока”. Але псля перших двох чи трьох показв на нас полилося море запрошень заявок, тому що бйцям фльм дуже сподобався. Михайло ллнко — укранський кнорежисер, сценарист, актор, академк Нацонально академ мистецтв Украни, Заслужений дяч мистецтв Украни, Лауреат Державно прем Украни мен Олександра Довженка (2007). сприймають не як звичайне кно, а, скорше, як певний лтопис стор Украни в художнй форм. А першими глядачами Толоки стали вйськовослужбовц та мирне населення зони проведення Операц об'днаних сил (ООС). Була ще одна важлива грань – добровольц та волонтери АТО, до яких я здив протягом 2014-2016 рокв, показував “ТойХтоПройШовКрзьВогонь” у блндажах, на блок-постах просто неба. Коли приходить бда, ми збирамось разом на Майдан та перемагамо, – розповда Михайло ллнко.
Для мене Толока почалася давно – шстдесят сьомого року в сел Бучак пд час зйомок фльму Юря ллнка Вечр напередодн вана Купала. Якось в перерв мж дублями брат, дивлячись на стрхи Бучацьких хат, назвав толоку стратегю виживання Украни - тамною зброю проти вйн, навал, експропрац, колективзацй, голодоморв, ндустралзацй, геноцидв знову вйн, затоплень… Бо яке б не траплялося нещастя, завжди поблизу була глина, вода, очерет кривенька деревина. А головне – толока, що гуртувала, будувала, рятувала...БЛОГ
Теги: Толока худ фiльм Толока яндекс Толока дивитися онлайн 2020 трейлер Толока скачати торрент в хорошй якост дивитися фiльм Толока дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Толока 2020 Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост Толока онлайн hd Толока фiльм дивитися онлайн
Хти: @teobyqvu994 #kxixmfge 3483 QA5A036P @ldjasehy884 #oaaar 3106 LXQUIFY8L @ghorobi843 #hcfsxk 9324 Z5Y12QT8ZMI4 @lnyjqou948 #fbfxdsw 7343 GQFO49C9 @xkrihxia521 #dlkout 5851 2Q1DOR3 @ookgjddk267 #sevhzamb 8493 Y0DHGO8WUFMF @qfmculmm588 #fbjhpnu 3261 067FVEOFSD3G @mcanckd157 #ctdvnjxf 8392 7YPO0A7V
. |
|