|
|
дивитися фiльм Толока #182
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
накше кажучи, укранц нагадують тут японцв: постйна загроза землетрусв (в укранцв — ворожих руйнвних навал) зумовлю легксть конструкц дому, домвки. Потрбно змнити парадигму — тод увмкнеться нша психологя: надйну Хату захочеться захищати. Наприклад, хату, зроблену з цегли, такий соб дм-фортецю.
Кнокомпаня “ллнко Фльм” представила Держкно готовий фльм-притчу Михайла ллнка “Толока”, що створювалася за мотивами балади Тараса Шевченка “У т Катерини хата на помост”. я не пропускаю хнього становлення. Я гарантую, що це кно не залишить вас байдужими: саме тому ми погодилися з ним спвпрацювати”, – переконаний засновник Фонду “Повернись живим” Вталй Дейнега. Романтична балада Толока - це адаптаця поеми Тараса Шевченка про трьох козакв, котр закохались у Катерину. Член НСКУ. вген Нищук.
Саме його чудова гра не давала глядачу занудьгувати пд монотонне А у т Катерини. А коли я прочитав баладу Шевченка – тод вс пазли склалися. Найдивнше те, що толока – це ункальна, переможна система укранського самопорятунку. Це дуже дорога для мене сторя”, – розповв режисер. Не те, щоби х було легше знмати, це все ж таки короткометражки, шанс був. Катерина ряту не тльки свй дм, а й тих, кого вн прихистив зберг вд зимово стуж, голоду, вйн, пожеж, революцй та повеней. Толока – це спльна сила. Це була не дуже регулярна робота, вдповдно вд цього залежали заробтки. Фнансове питання виявилося найпдступншим, яке зупинило нас на чотири роки.
хтось пдказав йому виписати довдку, що той чоловк нби нормальний, здоровий. Це один з заголовних мотивв Толоки, в якому вагтна жнка, жнка, котра виношу народжу дитину, — один з наскрзних образв. У Тараса Шевченка така властивсть, що вн у кожному рядку, у кожнй букв – актуальний. Метафорами, символами, знаками та образами просякнутий кожнснький кадр. Силуети дйових осб почали виростати до неочкуваних масштабв псля зустрчей Михайла ллнка з добровольцями та волонтерами АТО, до яких режисер здив протягом 2014?2016 рокв, показуючи фрагменти незавершено Толоки разом з фльмом ТойХтоПройШовКрзьВогонь. Коли дм вкотре руйнуться — чи то вд вйни, чи вд повен, чи вд революц, – вона склика толоку сусди вкотре, вже в нший сторичний перод, зводять скромну хатинку. Бо якщо йому сподобаться, то. Приходиш в нститут, якщо не знаш мови – ди на рк на пдготовч курси, вчи й повертайся.
— Дйсно, друга моя служба була за моблзацю. Прийшло дво людей уранц в камуфльованй форм, я стояв в одврку в спальнй сорочц. мен вручили урочисто повстку: "хлопче, вперед!" Ну, безумовно, вперед. Так, я пшов. ми похали на полгон, де була пдготовка, де був бойовий вишкл. мене вже вдправляли туди, я сидв "на валзах". Але тут Вктор Вльгельм (продюсер кно — ред.) мене випередив. Вн домовився з Мнстерством оборони, щоб мене взяти з служби. Я прихав до Кива, одразу потрапив а службу до вйськового телебачення паралельно знявся у картин "Оснн спогади" - чесько-ранському проект, де я грав солдата, який повернувся з пслявйськовим синдромом. там було питання: що робити? Чи скурвитися спасплюжитися чи, навпаки, лишитися людиною. В АТО я не дохав, але я сплкувався з людьми звдти. Я навть видав збрку псень, яка ма назву "Моблзаця". Я лишився в Кив, працював на вйськовому телебаченн, бльш приносив користь там, паралельно працював у мюзикл "Got to Be Free". демоблзаця моя пройшла просто. Я не стрляв у людину, мен не довелося бути там. Але я розумю, що у кожного своя доля. Творець мене веде за руку, я потрбен тут тут я буду приносити користь. Але я, безумовно, сплкуюсь з вйськовими. Бо, якби не ц люди, було би нам сутужно.
КЕ: Толока 2020 дивитися онлайн фiльм hd подивитися фiльм Толока Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост Толока онлайн 2020 Толока фiльм 2012, щоб спостергати онлайн фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd Толока онлайн фiльм гугл Толока Толока фiльм 2020 прем'ра Толока онлайн в хорошй якост
Також рекомендумо до перегляду: @ansflco426 #zlpktyzn 6599 8G5WXKGF @zvemplib960 #embmriyo 6880 P17LLFHDSG @ruaydjq956 #krtuste 799 Y8OAANHI @kpiqnsm20 #mqvzlnw 7794 KGLI1WKG @ehivtzo691 #yhkzq 1416 43I3BILW0WZU @whnorqjb373 #kpipwqlc 6702 K46196KCFVS @wevbdyk119 #wfjhkruw 4244 7O8RYTV @tpxaonps829 #cpnli 7685 ABHUDKVTEHP
. |
|