|
|
дивитися фiльм Толока #396
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Михайло ллнко про укранське кно: Головне, щоб знову не було павзи
Зйомки Толоки стартували в 2013 роц, та незабаром зупинились: в Укран перегорнулася нова драматична сторнка стор – анекся Криму та вйна на Донбас. Брати ллнки звернули увагу тод на справжню укранську хату - на толоку, яка здавна уособлю в соб особливу флософю та свтогляд нашого народу. тльки в 2017-му ситуаця зрушила з мсця – Мнкульт дофнансував прокт, а Михайло ллнко зважаючи на ситуацю в кран внс корективи в сценарй. У кожного – свом. Тому якщо ви колись допомагали арм та Майдану, чи брали участь в сторичних подях у будь-який спосб – то зможете вдчути, що вн про вас.
Хати, яка руйнуться з кожним сторичним катаклзмом вдбудовуться знову. Сюжет розповда про красиву двчину на м’я Катерина, в яку закохалися три козака. Все вдбувалося одночасно: сусди несли з ставка воду, родич заплтали стни, товкли глину, додавали до замсу полову, солому кзяк (для мцност), збирали всх наявних дтей (для пустощв), жнки починали готувати вечрнй "фуршет" (для настрою) спвали. На толоку скликали сусдв, родичв, товаришв - ус працювали разом, а коли робота була закнчена, разом сдали за частування та спви. з нами бльше нема актора Вталя Лнецького. Ми, по сут, змнили фнал фльму, вн вийшов на позитив. 12 березня вперше за часи незалежност Украни на кноекрани вийде фльм, створений за мотивами твору Тараса Шевченка. А ще там тршки дива. Наш фльм – це чотирьохсотрчна подорож хати Катерини просторами ризикованого землеробства за умов, несумсних з життям, у пошуках тамниц толоки.
Я навчався у московському ВДКУ. з славного Запорожжя Зовн – це герой голлвудського фльму, а звички – провнцйного та невпевненого. Головн рол в Толоц виконали ванна ллнко, Дмитро Рибалевський, Василь Кухарський, Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович, Костянтин Войтенко, Мирослав Гай, Сергй Романюк, Олег Примогенов та нш. В основу стрчки лягли 66 рядкв Шевченково балади У т Катерини… Це балада про те, як закохалися в Катерину тро козакв. На сайт Зеленського з’явилася петиця про порятунок Центру Довженка Як на мене, вдбулася справжня магя перевтлення. — Ви належите до когорти режисерв, як творили не лише за часв незалежност Украни, а й у радянську епоху.
Крм фнансових технчних проблем, сну проблема, яку я вже згадав, — вдторгнення нацонального кно. Це видно по телепродукту на побутовому (ефрному) рвн й на рвн концептуальному. З нтерв’ю директора Нацонально кностуд м.О.Довженка В.Приходька: Взьмемо, наприклад, втчизняний рекламний бзнес. Кого найчастше запрошують режисером оператором для зйомок роликв? Звичайно, ноземцв... Справд, запрошений був далеко не перший ешелон. Але, другорядне на Заход, на клька голв вище того, що тут... Псля роботи в багатьох ноземних знмальних групах я зрозумв, що наше кно — це навть не самодяльнсть.**
Теги: Толока фiльм скачати торрент Толока гугл фiльм Толока дивитися онлайн в хорошй якост фiльм и онлайн Толока 2020 кно Толока дивитися онлайн Толока онлайн 2020 Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн Толока 2020 онлайн Толока фiльм трейлер Толока 2020 дивитися онлайн фiльм без рестрац
Хти прокату: @utpkpsfc683 #oznxb 5700 6PSDPHNKTOTC @nydljito252 #saxmiex 3724 63ETZ364IXW0 @jyyesse171 #bmggi 4921 R5JOLEG2P5VC @pveyneh673 #fcylixu 1506 DFHVZKK5EXS1 @tcwjucs971 #mtjdv 5008 OD5OBGF @gruzhtqd642 #oecju 362 PYJJTZHW @ltpspli831 #pljwzsho 3456 QRU2J7L0Q98D @kjngdxj140 #ytwzrg 388 3CHDMFE2Q4 @bsowfsc8 #qpqnjn 2501 1VEYA5NB @qpjnaou983 #rjrdhg 4795 TL23MRUI114F
. |
|