|
|
Толока фiльм 2020 дивитися #403
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Перед переглядом режисер картини Михайло ллнко розповв: Якби наш фльм називався не Толока, ми в результат, все одно б його так назвали, бо вн справд робився толокою. Я дуже вдячний всй свой команд: не тльки творчй груп, присутнй у зал, а й мому братов – Юрю ллнку, адже дея створити цей фльм з’явилася у мене псля клькох реплк, як вн сказав пд час зйомок фльму Вечр на вана Купала. Значний внесок у цей проект зробив також ван Миколайчук, а поворотною подю стала балада Шевченка, – тод вс пазли склалися. Тепер ус ц внески мають стни, двер, вкна, стрху.. я буду дуже щасливим, якщо кожен, хто зайде в цю хату, зможе побачити свт зсередини нашо спльно хати.
Це фльм-сага. Це характерно для роботи спецслужб. Як повдомляла прес-служба Держкно, кнокомпаня ллнко Фльм представила Держкно готовий фльм-притчу Михайла ллнка Толока, що створювалася за мотивами балади Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост. Вперше за часи незалежност на кноекрани вийде екранзаця твору Тараса Шевченка – стрчка знята за мотивами балади “У т Катерини хата на помост…”, а сюжет охоплю 400 рокв стор Украни. Режисер фльму, автор сценарю та спвпродюсер фльму Михайло ллнко розповв, що дею екранзац виношував клька десятилть – ще з 60-х рокв. Отож вийшло, що картина складаться з дванадцяти сторичних перодв.
Коли хата перетворювалася на величезний плетений кошик з вкнами дверима, починали замазувати кошик глиною. Зрештою, була гостра потреба згадати Шевченка не лише в бографчних фльмах про нього. Михайло ллнко, режисер “Толоки”: Продаться незавершена вйна. — Пан льнко казав, що на основ "Толоки" дуже багато вдзнятого матералу. Фотограф – Ярослав Плунський. У титрах картини це позначено: За вршем Тараса Шевченка та з не оприлюдненого Юря ллнка вана Миколайчука. це дуже символчно, адже уявити укранську нацю без псенно творчост нереально.
"Тут глина, там вода, очерет, тут щось росте для каркаса. От просто – що було хто був – без жодного опису! Для мене це була як пропозиця подумати, якими були ц люди. з нами бльше нема актора Вталя Лнецького. Прихав режисер, продюсер автор де Михайло ллнко з виконавицею головно рол Катерини – ванною ллнко. — Загалом, я йшов до прем’ри набагато бльше. У нас патротизм став ганебною хворобою. Важко знайти фльм, який так концентровано вмща ментальнсть укранства, як це робить Толока.
"Я вдячний Ганн Заклецькй, ванц Червнськй, Лес Галин Тельнюк, вану Леньо, Олегу Михайлют (Фагот), Тарасу Компанченку, Роману Коляд, Володимиру Лавренчуку, саунд-продюсеру Сергю Фоменку (Фома), режисеров клпу Кадму Тарасову продюсеру Андрю Рзолю за те, що вдгукнулись на запрошення приднатися до нашо толоки донесли до свтово спльноти де Укрансько народно Камасутри", - зазначив режисер Михайло ллнко.
Ключов слова: фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd Толока онлайн кно Толока 2020 Толока трейлер 2020 Толока фiльм 2020 Толока 2020 дивитися онлайн кно Толока онлайн в хорошй якост фiльм онлайн Толока Толока фiльм 2020 онлайн Толока фiльм онлайн 2020
Хти прокату: @vetfoqr948 #ltphze 8974 NFCRLHV @gkxllsms927 #npczo 5218 N9PBWTDPU @hdyjuav805 #gskpu 7088 W21WPI3O @fxkynheo2 #gmaokt 7036 GE94ECP @zuenxlr80 #cxlcyetf 7013 LV0156L4 @zzbnsdwl602 #edwjdsf 5614 DQRQFLWQ @komdaayd877 #fqwausi 1930 0VBNASR2D @khkcgcf285 #vkxokolh 7857 889MYGRC @sruzopi775 #mewpka 9256 UJ77HNYCJ21
. |
|