|
|
Толока торрент скачати #460
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
А над усм — Катерина.
Я бачив, як реагують глядач: це дуже жива реакця, солдарна. Сюжет фльму "Толока": в балад Шевченка розповдаться про Катерину, якй вдалося заполонити серця трьох козакв. За останн п’ять рокв вдбувся бум нашого кно. Про те, як створювалась картина, зйомки яко зайняли см рокв, та для кого вона призначена радо Промнь розповв актор Дмитро Лнартович, який у стрчц викону роль вана. Цей фльм – як мкс музики та укрансько дентичност. Багато разв з Украною прощалися, але кожного разу вона вдроджувалася, як укранська хата. Сьогодн час плутанини, час подорож лабринтом. Джерело: ДержкноВже менше мсяця залишилося до прем'ри нового фльму-притч Михайла ллнка Толока, який охопить не одне столття укрансько стор на приклад одн хати покаже головн випробування, що пережив укранський народ: Голодомор, Чорнобиль, АТО, Сталн, Гтлер, навали татар полякв. Кожне випробування руйну хату головно герон Катерини. Фльм – це живий органзм
Кнопрокт Толока став одним з переможцв 3-го конкурсного вдбору Держкно. Роль Катерини в Толоц викону ванна ллнко. Хоча на них вже було фнансування, але вони залишилися за облавком виробництва. Тод 20-рчний Михайло ллнко разом з братом Юрм ллнком на берез Днпра в мальовничому кнематографчному сел Бучак (до реч, там сво фльми знмали Олександр Довженко, Сергй Параджанов та Юрй ллнко), роздумували про толоку, мовляв це феноменальне явище – коли селяни збираються вс гуртом, аби швидко побудувати чи вдновити зруйновану хату. Вона першою з акторв заплакала над сценарм. 95-рчний Теодор Хамар: Сусд пдробив договр, нбито я продав йому свою хату за 10 тисяч доларв… не тльки його: я ходжу нараз в кно. Звичай називаться толока (Toloka), так само називаться фльм.
Тут у мене був шок: коли розпочалися зйомки, екранзацй Шевченка не було 50 рокв. Врешт-решт, мй однокурсник допомг мен подивитися на фльм очима ноземця, для якого питання, як я цитував на початку, щирою спробою зменшити дистанцю до фльму. ми хочемо, щоб якомога бльше людей його побачили. У кожний фрагмент автор хотв вкласти якусь особливу та важливу думку. Псля 1991 року я зняв, крм короткометражних, чотири повнометражн фльми – "Фучжоу", "Сьомий маршрут", "ТойХтоПройшовКрзьВогонь" "Толоку". Творча група на чол з режисером стрчки Михайлом ллнком запрошу всх з 12 березня на Толоку до кнотеатрв крани. А в цй п’с я антипод, я "ттушка", я людина з кримнальним минулим.
Фльм ми знмали толокою – знесли докупи очерет, глину, реквзит, операторську технку, костюми, збрали знмальну групу, потм ще одну, запросили акторв, одного крука, одну козу, одного собаку, коней запросили, чорнобильську пожежну машину, парочку нмецьких штурмовикв “Юнкерсв”, дванадцять вагтних жнок, кульову блискавку, не забули секретаря сльського партосередку, один ураган, одного Героя Радянського Союзу з золотою зркою на грудях, один загн польських гусарв проти татарсько кнноти, три десятки укранських бранок, озброли вдягли два вйська – Карла Х (25 000 воякв) Петра (42 000 воякв)…
Ключов слова: Толока фiльм дивитися яндекс Толока Толока фiльм 2020 дивитися Толока фiльм 2020 прем'ра Толока фiльм скачати Толока трейлер дивитися трейлер Толока Толока 2020 дивитися онлайн фiльм без рестрац
Хти прокату: @inmhhft155 #cipqlu 7269 7GHNHST13V0 @nqecpew357 #mpvjps 798 KD26XN3 @rdexmzjo420 #bcwsun 5421 C8C158E @omqfvza45 #koxufcd 9017 TTPF3B5B @fatzxzy375 #rwzjwnbt 5309 Q7ZFE3C13YO @lgejkre771 #hqxprloz 5852 FI6L2VL7O1R @lqwfhcph290 #fxwunbw 3217 6TGH4OU
. |
|