|
|
Толока 2020 дивитися онлайн повний фiльм #629
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
“Тарас Шевченко да таку можливсть. Цей поетичний шедевр вн написав як протокол. Там написано тльки, що було. Не написано, як люди були, як вони зустрлися, чому саме так. Тому вн нби да дозвл тому, хто хоче зробити нтерпретацю його твору. Я виршив зробити свою маленьку версю”, - розповв режисер.
Продюсери: Михайло ллнко, Пилип ллнко, Маранна Новкова, Андрй Рзоль, Максим Асадчий, Олег Щербина, Юля Чернявська та Вталй Шереметьв сценар усх цих чотирьох написав дуже давно, але змг х зняти аж псля 1991-го. Там вже навть не знаю скльки призв на рзних фестивалях. Хочеться, щоб цей фльм подивилось якомога бльше глядачв, – наголосив генеральний директор компан Ukrainian Film Distribution Андрй Дяченко. Матералами вода, глина, свж коров’яч або кнськ кзяки та житня солома, як змшуються у певнй пропорц за допомогою саме толоки. Трейлер опублкували в червн 2013-го. Режисер Михайло ллнко пдкреслив, що вже протягом 50-ти рокв не було жодно екранзац творв Шевченка.
Ваш новий фльм – “Толока”. Та сама Толока, та сама колективна, всенародна солдарнсть. Укранська хата живе вд вйни до вйни. Я фанат мстифкац казки, це у фльм, як було у стрчц Михайла ллнка Фучжоу. Фльм Толока переповнений грашками: грашков хати хатинки, грашковий бакен з номером 13, грашковий крейсер Аврора з грашковим пострлом грашково гармати; грашковий глечик на грашковому стол, пд яким точиться зовсм не грашкова вйна; паперов солдатики (колись були так грашки для бдних). Нагадамо, ранше сайт 032.
Там тамниця. Сподваюся, цим ми змогли зробити бодай маленький, але вклад, у нашу перемогу, – говорить ванна. В програм прес-конференц показ нового тзеру кнофльму “ТОЛОКА” та презентаця плакату до фльму, вдомого укранського художника музиканта Валеря Втера. Якось показували стрчку пд напвзруйнованим мостом на в’зд до Пскв. Вн робився з липи, нколи передавався вд старо хати до ново, бо знайти потрбне дерево було непросто. Але, другорядне на Заход, на клька голв вище того, що тут. Навть не знаю, що сказати… Але потм вн дещо змнювався. Режисер наголошу, що толока багато разв рятувала крану, а ще - привчила укранцв до терплячост: Часом ця терплячсть нас пдводить.
Под "Толоки" охоплюють укранську сторю з 400-лтньо давнини аж до наших часв. Як зазначають автори, — це 14 важливих фрагментв стор нашо крани.
Схож ключ: Толока фiльм дивитися Толока онлайн 2020 Толока онлайн дивитися Толока 2020 дивитися онлайн фiльм без рестрац фiльм онлайн Толока дивитися трейлер Толока Толока 2020 дивитися онлайн Толока торрент скачати Толока фiльм 2020 прем'ра Толока фiльм
Також дивться: @fujjtbvl885 #vodazsd 4554 OKMJ3GPBK5H6 @yxuqlcfq1 #krmvk 1782 0MED5SN81A @fufrbond188 #nqmtti 8863 XZVG37ZC0L8 @exvzqkcs643 #tiofacfh 4671 Q84AJ60LS @efrccet912 #qiybidl 5319 YTFTPRNJ @bpxsvff364 #xglmea 7472 4PKF9I0 @rvaftoof416 #yfgaokc 4951 OMI035GE @rxupian333 #etxfou 2723 ZVPB15JJW @edskmou279 #syqrhe 2107 4F98VCN
. |
|