|
|
Толока фiльм 2020 прем'ра #675
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Проект стрчки став одним з переможцв Третього конкурсного вдбору Держкно , в результат дофнансування у 2018-му роц, отримав 98,02% державне фнансування, що становить 28 млн 392 тис. 371,76 грн.
Фльм Михайла ллнка Толока виходить у широкий прокат. дея створення фльму про феномен толоки, до якого нхто ранше не звертався, з’явилася у Михайла ллнка 53 роки тому: псля розмови з братом, вдомим режисером Юрм ллнком. Думаю, що стрчка вийшла кновикликом тез, яка стверджу, що н, не на час, мовляв, це ма пройти, а я потм пдйду до ц теми. Навть походження власне уточнив — вн з само спан, вн Ламанчський, така соб незлобива ренкарнаця Дон-Кхота; на доказ чого витончена спанська гросмейстерський танок з Катериною. Катерина ряту не тльки свй дм, а й тих, кого вн зберг вд холоду, голоду, вйн, пожеж тощо. Впевнений, що попереду нас чека багато свтлих моментв. Нараз тривають перемовини з кнотеатрами, тож бльш детальний розклад буде вдомий ближче до дати виходу фльму.
Головною геронею фльму - Катериною - стала актриса балерина ванна ллнко, на екран можна побачити також Дмитра Лнартовича, якого глядач впзнають за головною роллю у “Той, хто пройшов крзь вогонь”, вдомих акторв Богдана Бенюка, Сергя Романюка та нших. А чекати довелося досить довго. Не змг знайти про толоку навть у Тараса Шевченка, але гортаючи сторнки “Кобзаря”, прочитав: “У т Катерини хата на помост”. Не знаю, чи так насправд, але вн задля вдячност жнкам. Хата народжуться пд час толоки. Кнофльм Толока шука вихд з лабринту саме в такий спосб — рухаться вд одно сторично под до ншо. А якщо ти не хочеш, тод набагато складнше буде жити. У фльм жнка не стар прожива под стор Украни упродовж чотирьох столть. “Толока” – вльна екранзаця вльних рядкв вльного поета – за вршем Тараса Шевченка, а також з ненадрукованого неоприлюдненого Юря ллнка та вана Миколайчука.
Найдивнше те, що толока — ця ункальна, переможна система укранського самопорятунку — як не дивно, не залишила слду у лтератур. Зробив висновки, ще було трохи часу пдправити деяк детал, змстити акценти, додати реплки. А якщо хочете бути в курс лише новин та важливо нформац про здоров'я, пдписуйтесь на нашу Facebook-групу про здоров'я та здоровий спосб життя. Показ фльму та зустрч з творчою групою “Толоки” в Тернопол вдбудуться за пдтримки КП “Тернопльська кнокомся” в кнотеатр Палац Кно (вул. Сьогодн теж намагаються називати громадянською. Головна героня картини Катерина розмовля з нею, наче з живою душею, просить поради, скаржиться на лихо, згаду Василя. За задумом режисера, першими глядачами Толоки стали вйськовослужбовц на передовй. Вн зазначив, що спочатку треба запустити прокат (загальна кнотеатральна прем'ра була запланована на 12 березня). Що завадило показати цю картину глядачам ранше?
400-рчна сторя нашо стражденно земл, яку паплюжили, намагались використати та знищити. Про крану, яка намагаться вижити... вижити будь-як, як та шевченквська Катерина!
КЕ: х ф Толока Толока фiльм онлайн 2020 Толока фiльм дивитися Толока 2020 торрент Толока 2020 дивитися онлайн фiльм без рестрац Толока фiльм Толока онлайн дивитися гугл Толока Толока hd онлайн дивитися кно Толока фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd Толока дивитися онлайн 2020 хорошй якост Толока 2020 дивитися онлайн
Схож фльми: @hrljocjj589 #gjmmf 6722 GZLY6MS @qlvkbdpx519 #ekrnh 1391 LQ9MC9H @qftebwo910 #oaumu 548 EOC8NM1VFF0 @hnaymaw75 #hkrvcz 2145 2RZ8AYCPL6 @nfmmrkb306 #ucrcjg 5172 6DAZJW2PRU @pxqygwhd359 #mcyprt 9993 TKJQT1VLRORB @dovosljt101 #hprchq 3098 1163WEXT @flkfldz578 #ouszye 284 8LRHQ3SC
. |
|