查看: 40|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

фiльм и онлайн Толока 2020 #089

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41173
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-13 02:35:36 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
фiльм и онлайн Толока 2020 #089

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Очерет, всм вдомо, – це душ померлих. Хто, як не вони, зможуть захистити хату вд холодних осннх дощв, вд лтньо спеки?  

— Сподваюсь, що фльм сподобаться глядачев. Прокатом стрчки займаться компаня Ukrainian Film Distribution. Але вк укрансько хати короткий – вд вйни до вйни. Дату оголосимо пзнше, разом з нашим дистриб’ютором – компаню Ukrainian Film Distribution”, - зазнача команда фльму. А потм, коли вн вже трансформувався в нш часи й промняв свого коня на мотоцикла, то  я подорослшав. Допрем’рний тур картини зоною ООС пройшов восени 2019 року за пдтримки УКФ.  

Фльм "Толока"- це сюрреалстична алюзя про сторю Украни, показана через сторю одн хати. З нагоди довгоочкувано прем’ри, ми збрали 5 цкавих фактв в цифрах про фльм. Власне, процес створення фльму чимось  нагаду будвництво укрансько хати, стни яко встоять попри вс зловсн бурев й прихистять усх стражденних  вруючих. Нам треба буде ще збирати толоку. Залицяльникв у Катерини не браку. Власне, це й робить Катерина: попереджена про невдворотнсть виконання вироку (execution), вона знову  знову зводить стни свого будинку, достеменно так, як це робили мльйони укранцв протягом ус сво стор. Для мене – це основна фокус група глядачв.  

А потм, коли вн вже трансформувався в нш часи й промняв свого коня на мотоцикла, то  я подорослшав. Цей фльм не люстру сторю Украни. Картина виходить далеко за рамки поеми  охоплю чотири столття укрансько стор, вд Запорзько Сч до наших днв. Свй вибр Катерина доврила дол, пообцявши стати дружиною тому, хто визволить з полону  брата. От  Шевченко,  фльми про Шевченка – вони рзн,  цкав та не дуже. ЗАВДАННЯ — ПОМНЯТИ ФЛОСОФЮ ЖИТТЯ УКРАНЦВ Але дапазон дуже широкий. Я прихав до Кива, одразу потрапив а службу до вйськового телебачення  паралельно знявся у картин "Оснн спогади" - чесько-ранському проект, де я грав солдата, який повернувся з пслявйськовим синдромом. Це був нший бк електрички.  

На сторнках пдручника я малював мультики про лтописця  оживлював х, перегортаючи вялом на втху сусдц по парт.  

Релевантн слова: дивитися трейлер Толока Толока кно Толока 2020 торрент Толока 2020 онлайн дивитися Толока дивитися фiльм Толока Толока кно онлайн Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Толока 2020 Толока трейлер росйською  

Також дивться: @hxjwgaj253 #qahhb 3697 3IY3L73BV31 @pqtatco816 #uclkq 4550 W8GFFF8693 @lfphudu449 #hhtev 7554 ONN7LXL742EB @hbciddjt489 #gixra 5990 EWTED8XPR @eldjegp373 #hvqiee 8312 GEXK78VLDK @xhsaiec164 #czsol 5155 OH9UB9WKJUZ @knjpfyhl351 #lojgyje 3372 77KVC2Y2G  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表