查看: 63|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока 2020 онлайн #348

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41190
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-13 03:28:38 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока 2020 онлайн #348

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Ба бльше — сторя хати незрдка розгруться у вертеп, народному ляльковому театр. Хати театральн, декоративн, ляльков. У фнал ми бачимо х, скинут в такий соб позасценчний, позаекранний простр. Бо це реквзит, нструмент самопзнання. От пзнали, нарешт: потрбно будувати сво життя фундаментальнше. А так хата з  мешканцями нагаду радше театральну трупу, яка посеред вистави кидаться ткати, забачивши чергову атаку агресивних сусдв...  

Толока закнчуться спльною вечерею всх учасникв (drinking). Мен пощастило, я знаю багато кого з молод. Нагадамо, представлено мжнародний трейлер фльму про Донбас "Земля блакитна, нби апельсин". Катерина могла бути двчинкою, сусдкою, закоханою в нього, готова вддати все, щоб повернувся, а вн  не зна, що вона його коха. У мене – сторичною сценою засвання земл канцелярськими скрипками та дубом з налпленими мазанками. Зараз  побоювання, що значна частина буде орнтована на росйський ринок, а це означа, що будуть знмати фльми росйською мовою, у фльмах гратимуть росйськ актори. Це  суттвою перешкодою для фльму, оскльки багато хто з цих людей прийма ршення, визначальн для його дол. Останню толоку, коли хату герон Катерин будували у Криму, зняли пд Борисполем. Помер один з акторв — Вталй Лнецький, котрий почав знматися у фльм. Я виршив зробити свою маленьку версю”, - розповв режисер.  

Бензоколонка вклякла проти паски, коза в футбольних воротах — проти золотого безменного вона. Жнка не стар  не втрача надю, вона красива  сильна, готова вддати все заради лише одного – побачити коханого. У протокольному реч називаються своми менами. Чи нема крани, У фльм спльного виробництва вн виграв цей конкурс,  знмальна група вже почала вкладати сво грош  знмати у Болгар, аж раптом вони дзналися, що фльм зупинили. Загалом, стрчка охоплю 400 рокв та 14 важливих фрагментв стор Украни. А в цй п’с я антипод, я "ттушка", я людина з кримнальним минулим. Власне про фльм. На широк екрани фльм виходить 12 березня. Олег Примогенов, Михайло ллнко, ванна ллнко , Дмитро Лнартович , Богдан Бенюк , Сергй Романюк , Тетяна Нагрняк , Василь Кухарський  

Чому саме цей врш ви взяли за основу фльму? Повнометражна стрчка “Толока” вийде в прокат з 12 березня. Романтична балада “Толока” - це перша екранзаця творв Тараса Шевченка за останн 50 рокв. Один з продюсерв кнопрокту Андрй Рзоль розповв DT. Тернопль став третм мстом, яке вдвдали режисер Михайло ллнко та виконавиця головно рол ванна ллнко в межах допрем’рного туру. Вн сплкувався з свом братом – вдомим режисером Юрм ллнком, говорили про те, як непогано було б створити фльм за баладою Тараса Шевченка. Якось давно, коли я вчився в школ, мен довелося здити електричкою за маршрутом, який я вивчив до дрбних деталей. В студ творц нового укранського повнометражного фльму “Толока”, зокрема режисер Михайло ллнко та виконавиця головно рол Катерини – ванка ллнко. Вн да розумння для сучасних укранцв, що ми мамо шукати позитив у будь-якй, навть безвихднй ситуац, – каже Фоменко.  

“Трива допрем'рний показ повнометражного укранського фльму "Толока". Це новий укранський сторичний фльм, екранзаця Шевченкового врша "У т Катерини хата на помост"... Найближч покази вдбудуться в перод з 20 вересня до 1 жовтня у таких населених пунктах: м. Щастя, м. Золоте, м. Попасна, с. Кримське, с. Пски, с. Первомайське, м. Грник, м. Мар'нка, м.Красногорвка”, - йдеться в повдомленн.  

Релевантн слова: Толока дивитися онлайн в хорошй якост подивитися фiльм Толока Толока онлайн фiльм Толока худ фiльм Толока 2020 фiльм онлайн Толока Толока скачати торрент в хорошй якост Толока онлайн дивитися фiльм Толока трейлер Толока фiльм Толока фiльм и онлайн Толока дивитися онлайн hd Толока яндекс  

Хти прокату: @ezldxpf731 #ajeyh 5009 IOJEPMJ @paimdzo802 #oehxvjw 7001 WK86ZA9UNX @ofkupqz319 #cbvqj 7993 K7QC73B @tgvamlj758 #hkvdhmv 9481 2V8XNSA5 @puyxmji527 #ojjjmguk 7965 40PXAE2H5L9 @lqbjqfc5 #jtablexm 1350 J7MGFHY0 @vfwavnju639 #ppgnis 8241 PVOT9U82OA  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表