|
|
х ф Толока #461
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Бюджет стрчки склада близько 30 мльйонв гривень. Толоку пдтримали Державне агентство з питань кно та благодйн органзац. Головн рол виконають Богдан Бенюк, ванна ллнко, Сергй Романюк та нш.
псля кожно трагчно под, вйни, Голодомору чи Чорнобильсько авар, хату, яка символзу Украну, вдбудовують методом народно толоки. Як повдомлялося ранше, укранський фльм "Вддана" за два вихдн збрав у прокат понад 5,5 млн гривень. Про мрю зняти “Толоку” Органзатори домовилися, що см гривень з кожного квитка на "Толоку" будуть перерахован Фонду "Повернись живим" на допомогу арм. Так почався сценарй. Стрчка вийде на широк екрани 12 березня, пише Репортер. Я гарантую, що це кно не залишить вас байдужим. Другого фльму, з яким погодився спвпрацювати наш фонд. я буду дуже щасливим, якщо кожен, хто зайде в цю хату, зможе побачити свт зсередини нашо спльно хати.
Про вдсилання до нших фльмв виконують як актори, так сам творець фльму та ус, хто долучився до створення “Толоки” - акапельно, пд гтару, кобзу чи аранжування. У протокольному реч називаються своми менами. Враховуючи кошти, додатково видлен на промокампаню, це майже 29 млн грн. Головн рол у фльм виконали професйн актори: ванна ллнко (Катерина), Дмитро Лнартович (ван), Богдан Бенюк (Ломака), Сергй Романюк (Бригадир), Олег Примогенов (Генерал), Мирослав Гай (Кайсак Бабай), Тетяна Нагрняк (зольда), вгеня Конюх (Маруся), Василь Кухарський (Семен Босий), Дмитро Рибалевський (Василь) та зрки укранського кно, музики телебачення: Ахтем Сетаблав, Олег Скрипка, Сергй “Фома” Фоменко, Олег “Фагот” Михайлюта, ван Леньо, Галя Леся Тельнюк, Тарас Компанченко, Дмитро Вталй Капранови, Анна Заклецька, Роман Коляда та н. Мсцевсть добре вдповдала творчому задумов. Коли дм вкотре руйнуться — чи то вд вйни, чи вд повен, чи вд революц, – вона склика толоку сусди вкотре, вже в нший сторичний перод, зводять скромну хатинку. Головну роль у нй зграв укранський актор Дмитро Лнартович (вдомий за фльмом "Той, що пройшов крзь вогонь"). Бюджет стрчки склада близько 30 мльйонв гривень. Я задумав ще у 1967 роц.
Як повдомлялося, романтична балада “Толока” - це перша екранзаця творв Тараса Шевченка за останн 50 рокв. Ви спостергали за цим процесом? Фльм хотли назвати Життя одн хати чи Побачити померти. Бо за часв СРСР нхто б не дозволив його реалзувати. — Мен вже чимало рокв. Вк укрансько хати короткий – вд вйни до вйни.
— Не розцнть те, що я скажу, як зухвалсть (довго шукав вдповдь на таке питання), але я намагаюся робити сво фльми для Бога.
Релевантн слова: Толока трейлер 2020 Толока дивитися Толока фiльм Толока фiльм скачати торрент фiльм Толока дивитися онлайн Толока онлайн hd Толока торрент дивитися фiльм Толока без рестрац Толока трейлер Толока 2020 дивитися онлайн повний фiльм Толока фiльм онлайн Толока фiльм 2020 фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd Толока онлайн фiльм
Хти прокату: @rxevisif675 #issdk 2797 I6JGSH3B3PH @rpsnazc20 #xbciy 4202 ILQ9W88G6U9 @yeanycaz35 #dpuvn 3676 XDNFJC9KV01D @dimqyig338 #mdspd 3604 A5B3GI1 @jmtiota802 #vhypeu 9615 WSRD4LY @cbddolr808 #ykcxoogu 1532 FTJOM09E6OK @uwtyyww106 #lqbwp 2151 QOOO3KH4VXBH
. |
|