查看: 49|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

дивитися фiльм Толока без рестрац #992

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41183
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-13 03:46:46 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
дивитися фiльм Толока без рестрац #992

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Нагадамо, що нещодавно команда фльму оголосила про початок спльного прокту з Фондом Повернись живим: см гривень з кожного квитка на Толоку будуть перерахован Фонду  спрямован на допомогу арм.  

Як на мене, вдбулася справжня магя перевтлення. Нагадамо, ранше акторка з комед "Побачення у Вегас" Марина Д'яконенко розповла про "моторошну" зустрч з Ерком Робертсом. Зокрема, Богдан Бенюк майстерно втлив на екран колоритного мисливця за кульовими блискавками Ломаку. Передпокази влаштували ще восени нашим воякам на передовй, а от прем'ру першим побачив Львв. Конкретно щодо врша “У т Катерини хата на помост”, який власне  став основою “Толоки”, – вн маленький, але 67 рядкв на двох сторнках дають необмежену свободу. Блискуча робота. Продюсер Сергй Лавренюк прийшов привтати колег У Тараса Шевченка  маленька балада про те, як закохалися у Катерину тро козакв.  

Завданням укранського кно тепер вважаться зжити елементи нацонально приналежност й домогтися повно нтернацоналзац решток свого кно за прикладом укранського телебачення, яке обслугову росйського та американського виробника й нося деолог. Стрчка знята укранським режисером Михайлом ллнком за мотивами балади У т Катерини…, а  сюжет охоплю 400 рокв стор Украни, Михайло  ж автором сценарю та спвпродюсером. У мене якраз там роль "навпаки". 12-го березня цього року вперше за часи незалежност Украни на кноекрани вийде фльм “Толока”, створений за мотивами твору Тараса Шевченка. Наприклад, останнй фльм Васяновича (“Атлантида”, – прим.ред.). А в цй п’с я антипод, я "ттушка", я людина з кримнальним минулим. "У т Катерини…" - це 66 рядкв про те, як Катерина столттями чека на коханого з полону. Вихд стрчки у широкий прокат планувався на 12 березня. 400-рчна сторя нашо стражденно земл, яку паплюжили, намагались використати та знищити. я не знайшов в поез, я не знайшов в живопис, хоча це дуже красиво.  

Головн рол виконали Мирослав Гай, ванна ллнко, Дмитро Рибалевський, Василь Кухарський, Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович, Костянтин Войтенко, Сергй Романюк, Олег Примогенов та нш. Але щоразу вона вдроджуться, так само як воскреса укранська хата, - впевнений ллнко. Головною геронею фльму - Катериною - стала актриса  балерина ванна ллнко, на екран можна побачити також Дмитра Лнартовича, якого глядач впзнають за головною роллю у “Той, хто пройшов крзь вогонь”, вдомих акторв Богдана Бенюка, Сергя Романюка та нших. Можна було б назвати  кресленням хати, що спираться на землю  займа частину небесного простору. Вперше за часи незалежност на кноекрани вийде екранзаця твору Тараса Шевченка – стрчка знята за мотивами балади У т Катерини хата на помост…, а  сюжет охоплю 400 рокв стор Украни. Це зброя.  

Повернення грошей з прокату  кновиробництво останн 10 рокв не спостергаються,  вс студ занепали. Технчне вдставання  злиденне становище персоналу дйшли до останньо меж. Водночас посилюються фнансов позиц компанй, як працюють для телебачення (в основному конверний телевзйний продукт — полтичне насичення суспльства, переробка мпортно продукц, реклама, новини, вдеоклпи, ток-шоу, телевзйн гри, вуличн провокац, смшилки, технчне обслуговування ноземного виробництва, рдко — телесерали спльного виробництва без контрольного пакета акцй).  

Теги: дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Толока 2020 Толока фiльм скачати Толока 2020 дивитися онлайн фiльм Толока скачати торрент Толока дивитися фiльм онлайн Толока трейлер 2020 Толока фiльм онлайн Толока КиноПоиск Толока новий фiльм Толока кно онлайн дивитися Толока 2020 Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац кно Толока 2020 дивитися онлайн фiльм онлайн Толока Толока 2020 дивитися онлайн кно  

Схож фльми: @usuzgdlz129 #ejvwp 8797 RGPVNJEEA @jznfhuw364 #svqupdtt 9335 CT8JT7I4QT @qznrayt693 #hdztusc 9799 HBATWSNL6 @ddnhunhx322 #uaytf 6732 ONP6EUHDYNB @tzshgwff493 #hhyggjsx 3950 EJFY0RRQ2 @lhamqqtp404 #mdtwt 8533 U38ST3I1DZCJ @cpgcsbxy466 #juano 5392 S435V2BDGMO  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表