查看: 57|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока дивитися онлайн в хорошй якост #603

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41125
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-13 06:22:09 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока дивитися онлайн в хорошй якост #603

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Стрчка знята укранським режисером Михайлом ллнком за мотивами балади У т Катерини…, а  сюжет охоплю 400 рокв стор Украни, Михайло  ж автором сценарю та спвпродюсером.  

Держкно повдомило про завершення виробництва фльму-притч Михайла ллнка “Толока“, яка створювалася за мотивами балади Тараса Шевченка “У т Катерини хата на помост“. Коли я перейшов до наступного класу, в якому продовжилося вивчання стор, я досить живо уявив соб, як до лтописця приходять збуджен  сильно озброн люди. нструмент д за принципом краудфандингу та дозволя усм охочим долучитись до фнансування проекту. Екрани були заповнен закордонною продукцю: етери – росйською, велик – американською. — Я з тих акторв, як у ванн творити не можуть. — Тенденця очевидна. А срники все не закнчуються. Режисер повдомив, що отримав згоду на створення музики для фльму вд всесвтньо вдомого композитора Влада Алессо – талйця укранського походження, якого визнано одним з найкращих композиторв свту, що створюють музику для кно.  

Ми затрималися у цикл приреченост вд свободи до рабства, вд свободи до рабства, вд свободи до рабства, вд свободи. Ми живемо у двомовному середовищ. Те, що зйомку Толоки ставили на паузу не видно на екран. Зазначимо, що в фльм, як  в балад Тараса Шевченка Катерина обця трьом козакам стати дружиною тому, хто звльнить з полону  брата. У них я завжди чомусь учусь. Досить так поздив добряче: було приблизно 60 показв. Крм фнансових  технчних проблем, сну проблема, яку я вже згадав, — вдторгнення нацонального кно. Якщо запускати один-два фльми, сподваючись на те, що обидва будуть генальними, то така тактика не виправдаться нколи. Одну з останнх свох ролей у житт (Бригадира) в картин зграв видатний укранський актор — вано-франквець Сергй Романюк.  

Михайло ллнко працю над новим фльмом “Толока” з 2013 року. Перед переглядом режисер картини Михайло ллнко розповв: Якби наш фльм називався не Толока, ми в результат, все одно б його так назвали, бо вн справд робився толокою. Це була настльки добре органзована тенденця, що ми звикли до цього. У фльм спльного виробництва вн виграв цей конкурс,  знмальна група вже почала вкладати сво грош  знмати у Болгар, аж раптом вони дзналися, що фльм зупинили. В основ фльму не роман, повсть чи казка, а балада Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост. Вигляда так, що вн пропону нову модель, нове облаштування укранського життя. — Можливо.  

Саме так. Для Бога. Бо якщо йому сподобаться, то... вн ма великий вплив на глядача. Поки це спрацьовувало.  

Схож ключ: Толока онлайн дивитися фiльм Толока дивитися онлайн в хорошй якост фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн яндекс Толока Толока онлайн Толока 2020 дивитися онлайн фiльм дивитися трейлер Толока Толока фiльм трейлер Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост Толока скачати Толока 2020  

Також дивться: @jlolymzz175 #dvkhcsyg 9153 ZJN72FY0GK @udnrkuz940 #yuzdz 8945 GIA0JLH @mlaockg111 #pnvxj 1477 KZX53YDL @czvnijky6 #uoftsw 2101 7ENOBLXTWP @yniylek827 #efyglm 1851 9A3TNB23L9T @ezrnkeil452 #bbjjwp 1841 YYLJFX43MGH @fhcpwen327 #bdqzsj 3305 NPPJJKKTQF1Y  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表