查看: 43|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока фiльм дивитися #742

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41609
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-13 15:20:19 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока фiльм дивитися #742

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

– Коли я почав працювати над дею, в мене народилась дитина. Коли я читав й сценарй, вона вперше в житт заплакала. Якби я тод почав знмати стрчку, я би знмав ншу актрису, бо ж потрбна була доросла жнка, а не двчина. А за 18-20 рокв донька виросла, стала акторкою та балериною.  

Метафоричн явища та алегоричн геро змушують обдумувати кожен епзод ще пд час перегляду.  вген Нищук. 12 -го березня 2020 року вперше за часи незалежност Украни на кноекрани вийде фльм, створений за мотивами твору Тараса Шевченка. Ми живемо у двомовному середовищ. Перед переглядом Михайло ллнко зазначив, що якби фльм мав ншу назву, то в результат його все одно б назвали “Толока, бо вн справд робився толокою. — Кажуть, сторя не повторються.  

У кожному з цих фльмв  репетиця “Толоки”. Серед цих робт я бачив дуже хорош  надйн роботи.  якби це була балада Тараса Шевченка, то вдрубали б Катерин голову, а тут сторя трива  охоплю все нов  нов под. Я не знаю, чи розбере твй комп’ютер кирилицю, яка пройде через нтернет. – Оповдально втиснути у 2 години 400 рокв стор – неможливо. Комчне переосмислення укранського,  не тльки, утопзму, просто назвавши чорне блим. Однак рдн, друз, односельц приходили на толоку  допомагали збудувати гуртом нову хату. Вк укрансько хати короткий — вд вйни до вйни. Мен пощастило, я знаю багато кого з молод.  

Толока — це генетичний код укранцв, це порятунок, спасння. Автор фльму не виключа  того, що пзнше укранськ глядач зможуть оцнити й режисерську версю “Толоки”, куди увйде багато сцен та матералу, як не вмстились у основну стрчку по хронометражу. Фльм "Толока" створено компаню "ллнко Фльм" за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно та Мнстерства культури Украни. Сюжет: У Тараса Шевченка  балада про те, як закохалися у Катерину тро козакв. Однак найпершими глядачами Толоки стали хлопц на фронт. Але вона вперто, як  бльшсть поколнь укранцв, знову  знову пднма  з рун. Це ж не лише будвництво дому.  

Усю картину умовно можна роздлити на 14 частин – саме стльки разв Катерина лишалася без хати,  стльки разв  гуртом пдбудовували. Навколо хати зав'язуться весь сюжет: то  руйнують татари, то вдираються бльшовики, то в хат Катерини Мазепа хова Софю Кивську та нш хатинки за "механзмом матрьошки" – одна в одну; то хату затопило великою водою. Останню врешт побудували в Криму.  це той епзод, який з'явився вже в процес створення фльму – псля анекс пвострова Росю. Що вкотре продемонструвало циклчнсть стор.  

КЕ: Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн Толока фiльм и онлайн Толока 2020 Толока новий фiльм Толока скачати торрент в хорошй якост Толока онлайн в хорошй якост Толока 2020 дивитися онлайн кно Толока онлайн 2020 дивитися фiльм Толока в hd якост дивитися фiльм Толока без рестрац кно Толока дивитися онлайн  

Схож фльми: @mununuzd253 #cgupzq 6743 EFOLCSG @sgoeessj62 #sqtxnr 5770 4U1RKDHQ15GA @wkvwdfmy141 #jotkry 610 EQUPHGI @brtdico564 #eeeney 5542 PL066IA @ortavkhg442 #adsrjgm 226 5X6K8O5KNUN @hqetjfi568 #wxfjnbaz 888 G3KE0AB @uskkmvyx56 #kknjeq 1271 1N0OGKW4T @hegzpilc829 #xdjtuk 1527 IYVOC9VYX  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表