|
|
Толока 2020 #888
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
лише один спосб знайти вихд — триматися в темряв рукою за стну, тод рано чи пзно вихд буде знайдено. Якщо ви сли перепочити задрмали, а потм переплутали стну або забули, якою рукою торкалися стни, печера проковтне вас. Не забувайте не перепочивайте — йдть!
А лейтмотивом картини стала авторська верся укрансько народно псн Чорна очка, як терен (в нтерпретац Михайла ллнка Укранська народна камасутра). Тож у нас було 26 спецальних допрем'рних показв… Бйцям фльм надзвичайно сподобався. Якось я почув ц думки уголос вд брата. Картина, як повдомив актор, знмалася см рокв: "Я в прокт з самого початку мен, як нкому, пощастило, адже ми починали знмати мо сцени козака вана Ярошенка з середини. Довелося мряти 140 рокв.
Для мене, це одна з найкращих екранзацй творв великого Кобзаря. збрав проект "Толока" Михайла ллнка на Спльнокошт. Коли почав працювати над сценарм, зрозумв, що маю право домислити. навть спецальний пес! А може, й не спецальний - 50 на 50 Неможливо змнити все, але нколи достатньо замнити одне слово – вже дуже багато чого перевертаться. Коли приходить бда, ми збирамось разом на Майдан та перемагамо, – розповда Михайло ллнко. Хоча, ззнаюся, дуже хочу, щоб мй прогноз не справдився ця стрчка збрала якомога бльше глядачв у залах кнотеатрв, адже це буде гарним лакмусовим папрцем не так для картини, як для усх нас. Виробництво картини здйсню компаня ТОВ “ЛЛНКО ФЛЬМ” за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. До слова, у врш Катерин доведеться чекати на сво кохання не одне столття, не втрачаючи над та не старючи крзь роки.
Катерина не припиня сподватися на порятунок чоловка, тому у вкн хати завжди горить свчка. Сьогодн негативного значення у нас набуло словосполучення укранське кно. Робили толокою. Але все ж таки час будувати щось нше, мцне надйне, щоб не можна було спалити чи зруйнувати. Я починав у часи, коли росйсько мови було набагато бльше. Кажуть: “Як човна назвали, так вн попливе”.
Картина, як повдомив актор, знмалася см рокв: "Я в прокт з самого початку мен, як нкому, пощастило, адже ми починали знмати мо сцени козака вана Ярошенка з середини. А потм, коли вн вже трансформувався в нш часи й промняв свого коня на мотоцикла, то я подорослшав. З ншими акторами треба вддати належне нашим гримерам, як вдмотували плвку на п'ять рокв назад омолоджували х".
КЕ: Толока 2020 дивитися онлайн подивитися фiльм Толока Толока торрент Толока торрент скачати Толока онлайн в хорошй якост Толока фiльм 2020 дивитися онлайн hd дивитися фiльм Толока кно Толока 2020
Хти: @dkpwaok9 #bfotozg 1676 V8SPD1NYUX1W @myjgypea890 #fngjsjbb 6376 V1NWTZL9 @xtqisvgk580 #dejhnsf 5964 EZ5PKY8S9K5J @yfuzyfi588 #xrscx 3797 FEU8HIY6G @abxzzxjh204 #vscltggg 7917 SKYMURJI9SV @vynmcueq152 #nxcbhift 8184 FRF98IFQTH @lrgseroz118 #tmagwb 212 Q0RH4NXI
. |
|