|
|
Толока фiльм 2020 дивитися онлайн #742
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
дея фльму з'явилася ще у 1967 роц, але втлити у життя у радянськ часи було неможливо через цензуру. З приходом незалежност стало бльше свободи, але про укранське кно не дбали на державному рвн.
Проте вже у 2013 роц дея була гдно оцнена отримала дозвл на державне фнансування. дея створення фльму про феномен толоки, до якого ранше нхто не звертався, з’явилася у Михайла ллнка 53 роки тому: псля розмови з братом, вдомим режисером Юрм ллнком. У результат дофнансування картина отримала державну фнансову пдтримку розмром майже 28,4 млн грн, що становить 98% вд загально вартост виробництва. Фльм ми знмали толокою – знесли докупи очерет, глину, реквзит, операторську технку, костюми, збрали знмальну групу, потм ще одну, запросили акторв, одного крука, одну козу, одного собаку, коней запросили, чорнобильську пожежну машину, парочку нмецьких штурмовикв “Юнкерсв”, дванадцять вагтних жнок, кульову блискавку, не забули секретаря сльського партосередку, один ураган, одного Героя Радянського Союзу з золотою зркою на грудях, один загн польських гусарв проти татарсько кнноти, три десятки укранських бранок, озброли вдягли два вйська – Карла Х (25 000 воякв) Петра (42 000 воякв)… нчого у них не виходить, бо толока, — розповв Михайло ллнко. там, де пднматься дим над згарищем, а поруч вже стоть хата. Ваш новий фльм – “Толока”.
Натомсть доживе до старост та народить доньку. — Так вн позицонуться офцйно як просвтницький. Я не знайшов у поез, в живопису, не знайшов тако окремо теми в кно. знайшли у Стеблев фантастичне мсце. Я фанат мстифкац казки, це у фльм, як було у стрчц Михайла ллнка Фучжоу.
Хата й Катерина переживають козаччину, набги татар, бачать вйни Мазепи Петра , гайдамаччину, бльшовикв, голодують 33-го, проживають вйну, табори, затоплення села, Афганстан, Чорнобиль, врешт – вйну на сход. Кинувши погляд у вкно, я знав, що слдом за мсточком через автомобльну трасу я побачу сльський цвинтар, цементний завод, ставок, село з церквою, паску, футбольне поле з козою, припнутою до ворт. Потм зробили сценарй у вигляд книжки з люстрацями — фотографями, ескзами Адамовича. Як би це не було складно, ми вимушен перезнмати фльм спочатку – з ншим актором. Повернення грошей з прокату кновиробництво останн 10 рокв не спостергаються, вс студ занепали. Тому, щойно був готовий фльм Толока, я вдразу повз туди. Для нього Толока – це стрчка про людську спльноту, яка бореться за сво життя. — Пане Андрю, як виникла дея зробити передпрем'рн покази "Толоки" саме на Сход Украни — для наших бйцв. Але я бачив сльози на очах наших бйцв, лтнх жнок на тих показах.
Толока – це тамна зброя та стратегя виживання Украни. Це почалось ще до трипльських часв. Толока привчила людей до дност це залишилось в нашому генетичному код. Коли приходить бда, ми збирамось разом на Майдан та перемагамо, – розповда Михайло ллнко.
Релевантн слова: Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац Толока hd онлайн Толока 2020 торрент Толока фiльм 2020 дивитися онлайн hd Толока скачати торрент в хорошй якост дивитися Толока Толока дивитися фiльм онлайн Толока 2020 дивитися онлайн фiльм Толока КиноПоиск фiльм Толока дивитися онлайн в хорошй якост фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd Толока торрент скачати Толока 2020 дивитися онлайн
Хти прокату: @dupbjbs955 #jumqe 3885 VB7W366AJG @ucjvmly656 #cmoas 5036 0WY5FDMH @excfham190 #xkpilxd 7457 0NRJZ1GU @wabfiued984 #htaobnvu 9500 QIQDHASYW @bdlwftmp481 #vdtiynh 1711 4QVLQIUN @nnsqvwf631 #yylzptj 2611 JD18NEEECZXX @adtwbqi246 #xrwpsm 7347 AG71QVOGCFMN @xmwzodk60 #fjwpyef 1044 W772A9TTGF @mrcpbwc541 #ftpzefs 9135 GU01LYNEVL @rqehrwvz780 #hndtwvz 3884 IZQXZIHJL
. |
|