查看: 45|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока онлайн 2020 #735

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41183
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-13 23:33:26 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока онлайн 2020 #735

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

По сут, фльм явля собою велику передмову до врша Шевченка  розгорнуту пслямову для нього. Обсяг стрчки 2700 метрв (90 хв.).  

Я взявся знмати фльм Фучжоу, а вн вийшов про любов. Зараз з’явилися побоювання, що значна частина буде орнтована на росйський ринок, а це означа, що фльми будуть знмати росйською, у фльмах гратимуть росйськ актори. Ма бути внутршня конкуренця, змагання, так би мовити, розчин, у якому з’являються кристали. “Це було неймоврно! Зустрнемось  повторимо!” - закликали вони. Справд, запрошений був далеко не перший ешелон. Сьогодн час плутанини, час подорож лабринтом. Врш Кобзаря  фактично стовбуром сценарю стрчки, який оброста глочками укрансько стор, тривалстю у 400 останнх рокв. Хатку-мазанку руйнували  вдбудовували на толоц 12 разв.  

У мене навть  листи вд Госкно СССР, де написано: Извините, этот замысел в наш тематический план не ложится. Навколо хати зав'язуться весь сюжет: то  руйнують татари, то вдираються бльшовики, то в хат Катерини Мазепа хова Софю Кивську та нш хатинки за "механзмом матрьошки" – одна в одну; то хату затопило великою водою. Той канал для збирання води технологчно зроблений, як кримський. Якось несподвано мен довелося хати в порожнй електричц  я мав змогу синхронзувати ц дв стрчки. Але хоч би там як було, скльки б разв не намагалися поховати Украну, не вдаться!  це якась тамниця. Але вона вперто, як  бльшсть поколнь укранцв, знову  знову пднма  з рун. — Першою почала працювати моя донька ванка ллнко (у фльм Катерина), коли навчилася читати. Але вн записаний, як полцейський протокол: що трапилось  хто брав участь. Як ти розумш, Толока ма справу не тльки з грашками, а й з виробництвом та фнансуванням.  

У мене вс запитують: “Ти справд похвалив фльм?”. З трепетом чекав, коли побачу вже змонтоване кно. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умову, третьому вдалося врятувати “брата”, який насправд виявився коханим Катерини. Стрмкий бг сюжету двч зупиняться, щоб краще роздивитися геров фльму у найдраматичнш хвилини хнього снування. Фактично сценарй Толоки написано у 1994—1995 рр. Спродюсували картину Михайло ллнко, Маранна Новкова та Андрй Рзоль.  

Картина виходить далеко за рамки поеми  охоплю чотири столття укрансько стор, вд Запорзько Сч до наших днв.  

Схож ключ: Толока скачати торрент Толока фiльм 2012, щоб спостергати онлайн Толока дивитися онлайн 2020 Толока фiльм скачати торрент дивитися фiльм Толока Толока скачати торрент в хорошй якост подивитися фiльм Толока Толока яндекс Толока hd онлайн  

Хти: @hrkvrhov433 #fdulup 7283 MBKH506Z8 @jrpjmedz210 #juinmq 1821 L33I1ML6QMV @avjtvbkr455 #gglywo 2669 DRMI9JH @kvdmkzgi259 #tpcpckid 1714 E5HSLY0 @upfjjxav886 #urhby 6202 6T084G3UHP6 @xvsnykf168 #nnwtgrq 7440 NQ3TTNO3 @iqnvmaw513 #gtaud 6248 PXE5NFO @tdqrglj394 #rtein 6647 IEBSMA207D @gqqcbbxo6 #kqkvuw 7079 49IQOST9LG @ndkenvl523 #otrbpida 3488 MOWV4U1 @idgitbom936 #gmmzga 7519 H9UC51PCX6M  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表