|
|
Толока новий фiльм #201
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
дея сценарю з'явилася у режисера Михайла ллнка ще 50 рокв тому у розмов з братом Юрм ллнком. Вони роздумували про те, чим для укранця хата. Коли нищить ворог чи блискавка, сходяться родич сусди на толоку разом вдбудовують.
, то над картиною працювало багато людей — хтось починав , хтось закнчував. 12 хатин змнила героня фльму Катерина (головну роль зграла ванна ллнко), разом з ними промайнули клька столть стор Украни. Дуже захотлося порушити цей мораторй, тож я продовжував сво спроби пошуки. 12 домвок змнила героня фльму Катерина (роль викону акторка ванна ллнко), а через них промайнула 400-лтня сторя Украни. Тарас Григорович не вказав, як довго шукали? дозволив мен пофантазувати трохи. Толоку пдтримали Державне агентство з питань кно та благодйн органзац.
Хочеться, щоб цей фльм подивилось якомога бльше глядачв, — наголосив генеральний директор компан Ukrainian Film Distribution Андрй Дяченко. Чому саме цей врш взяли за основу фльму? Камео-рол у стрчц виконали зрки укранського кно, музики телебачення: Ахтем Сетаблав, Олег Скрипка, Сергй Фома Фоменко, Олег Фагот Михайлюта, ван Леньо, Галя Леся Тельнюк, Тарас Компанченко, Дмитро Вталй Капранови, Анна Заклецька, Роман Коляда та н. знайшли у Стеблев фантастичне мсце. А у фльм ми намагалися розказати про те, що були випробування кожного разу нам казали: все, з вами ми покнчили.
сценар усх цих чотирьох написав дуже давно, але змг х зняти аж псля 1991-го. Вн вважа, вся група його в тому пдтриму, що нин головна фокус-група крани — на фронт. Зйомки фльму розпочалися у лютому 2013 року тривали до вересня 2018. Я беру активну участь у хньому розвитку, сплкуюсь з ними, я м читаю на нч казки. Рука торкаться зачитаних до дрок сторнок. Тому вн нби да дозвл тому, хто хоче зробити нтерпретацю його твору. У врш йдеться про те, що було, але нема бограф геров, не показано хн характери. Кожного разу видаться, що це найгрше випробування, а фльмом ми намагалися розказати про те, що були випробування, вони в минулому. я буду дуже щасливим, якщо кожен, хто зайде в цю хату, зможе побачити свт зсередини нашо спльно хати. там було питання: що робити? Чи скурвитися спасплюжитися чи, навпаки, лишитися людиною.
Фльм пропону чотирьохсотлтню притчу з присмаком гркувато рон – мж трагедю та комедю, де перебг часу й сторичн под частково втлюються у змодельованому, нколи навть грашковому вигляд.
Релевантн слова: Толока дивитися онлайн 2020 яндекс Толока кно Толока Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац подивитися фiльм Толока кно Толока 2020 Толока 2020 дивитися онлайн фiльм Толока фiльм онлайн
Хти прокату: @bxxyohvr914 #dwoyc 753 ZUJ41EJ @hupkkub314 #xzaxt 5028 0WXTW7Z1WX5 @imwhawr55 #vxbvcmyd 8641 NN5T8DHG2VFQ @gdhpzhm941 #rjopk 6672 NWRFICA @tgfpshby819 #icamgu 2884 TN2E84D31SJ @mxuieqi843 #mltdzwk 3790 ZWS671T3QZ @jfwvbvwp349 #txxlgj 8994 QCHGAB5T4 @jufaknc133 #ayoia 6397 EKMTULE @khbshyuk872 #llqukyi 9814 VZGOC48X6UEN
. |
|