|
|
дивитися Толока 2020 #533
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Так говорить про дею створення фльму сам режисер Михайло ллнко:
Через увесь фльм геро спвають укранську народну псню Чорн очка, як терен. З 1994 року – кервник курсу режисури художнього фльму нституту екранних мистецтв Кивського нацонального унверситету театру, кно телебачення мен вана Карпенка-Карого. Вк укрансько хати короткий – вд вйни до вйни. Чути, що актор не волод укранською мовою… Хотв би я побачити француза, який не волод настльки французькою; або польського, росйського актора. Решту конструкц "креслили" без лнйки циркуля: "Два пальц вд сонця". Коли я був у Болгар, до мене пдйшов один режисер, котрий намалював мен дуже сумну картину.
Особливо актуально це зараз, коли сучасна Катерина ледь не лишилася без хати, а пвнчному сусду таки вдалося вкрасти шматок покрвл. Якби я тод почав знмати стрчку, я би знмав ншу актрису, бо ж потрбна була доросла жнка, а не двчина. Проте невдовз зйомки припинилися на 5 рокв через початок вйни на Донбас анекс Криму. Дивться також: — Мова картини трошки незвична для сприйняття непдготованого в план стор глядача, тому було побоювання, що не вс сприймуть таке кно. Нагадамо, ранше сайт 032.
Мене тод це просто вразило", - додав ллнко. В студ творц нового укранського повнометражного фльму “Толока”, зокрема режисер Михайло ллнко та виконавиця головно рол Катерини – ванка ллнко. Прем’ра “Толоки” запланована на 2020 рк. Сьогодн, слава Богу, воно . Вн неодноразово бував у мене, а я у нього в Афнах — востанн читав лекц з кнорежисури. Мен було дуже цкаво подивитися цей фльм (“Наш котики”, – прим.) у зал.
Сюжет заснований на балад Тараса Шевченка про двчину Катерин. У Катерину закохалися тро козакв. Свй вибр Катерина доврила долю: пообцяла стати дружиною того, хто звльнить з полону брата. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, але брат Катерини виявився не братом, а улюбленим ...
Схож ключ: Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн Толока 2020 дивитися онлайн фiльм Толока худ фiльм Толока 2020 дивитися онлайн кно яндекс Толока Толока скачати торрент Толока онлайн дивитися дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Толока 2020 Толока 2020 дивитися онлайн фiльм hd Толока фiльм и онлайн Толока фiльм онлайн 2020
Хти прокату: @ybuasvn794 #qiuaio 4383 21O7B3HG @ftkcbdsx325 #nhxbntc 7568 KWJOA989P @ioevuhk919 #xqkelvrl 4946 ZFWL064BCU5F @nbozgkvx197 #iuxfktt 4592 UBDBOYMA26GX @icfymmx119 #phlxew 161 D3VM4VC @ztajxju232 #gihkxg 4134 OE0FVB9YT57 @tqdssovt945 #ynlozhhi 7399 OTB5YXT230W
. |
|