查看: 68|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока фiльм онлайн 2020 #347

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41125
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-14 01:42:39 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока фiльм онлайн 2020 #347

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

У кожному з цих фльмв  репетиця "Толоки".  

У Довженковй Звенигор, а нин в Толоц вочевидь, спостережено саме таку, чотиричленну, структуру побудову часу  простору (або хронотопу).  сприймають не як звичайне кно, а, скорше, як певний лтопис стор Украни в художнй форм. Перед тим, як дйти до глядача, романтична балада Михайла ЛЛНКА Толока подолала чималий шлях.  там, де пднматься дим над згарищем, а поруч вже стоть хата. Михайло ллнко також анонсував, що наприкнц фльму глядач побачать навть волонтерв на сучаснй вйн. Толока фокусу увагу саме на карм втчизняно стор, щоб врешт допомогти змнити . Хата на помост, А це забита провнцйнсть, що укранська мова другосортна.  

Виробництво картини здйсню компаня ТОВ “ЛЛНКО ФЛЬМ” за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. Але вона вперто, як  багато поколнь укранцв, знову  знову пдйма  з рун. Я кажу: “Ну, що поробиш, шукай нших, у нас удосталь хороших акторв”. Сьогодн негативного значення у нас набуло словосполучення укранське кно. Фльм пропону чотирьохсотлтню притчу з присмаком гркувато рон – мж трагедю та комедю, де перебг часу й сторичн под частково втлюються у змодельованому, нколи навть грашковому вигляд. От просто – що було  хто був – без жодного опису! Для мене це була як пропозиця подумати, якими були ц люди. Планувалося 12 показв, а вийшло 26. Через усю стрчку червоною лню тягнеться укранська народна псня Чорн очка, як терен. А потм – знову збиралася толока  вдбудовували мазанку – лпили глинян боки, накривали стрху. Важко знайти фльм, який так концентровано вмща ментальнсть укранства, як це робить Толока.  

Кнопрокт Толока став одним з переможцв конкурсного вдбору Держкно. Цей фльм для мене звучить як гмн укранського волонтерства. – Коли я почав працювати над дею, в мене народилась дитина. Сподваюся, що 12 березня мораторй буде порушений. Фльм розповда про толоку як традицйний пдхд до швидкого будвництва хати з залученням рдн, сусдв, а то й усього села. Через увесь фльм геро спвають укранську народну псню Чорн очка, як терен. Також Марина Д'яконенко розповла про кайфов три тижн у Лос-Анджелес. Оператор – Олександр Кришталович. У 2019 роц режисер та нш автори провели 26 показв у зон ООС для укранських бйцв.  

Коли Катерина з дтьми збира реч  пережджа до Криму, вона губить гребнь. Одвчний провдник дол, вн охороня вд хвороби, пристрту  негараздв. В укранськй символц його втрата попереджа про лихо.  

Ключов слова: Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн Толока торрент Толока фiльм 2020 дивитися онлайн hd Толока художнй фiльм Толока фiльм 2020 дивитися онлайн повнстю Толока фiльм и онлайн фiльм Толока трейлер Толока фiльм 2020 торрент Толока яндекс Толока фiльм дивитися онлайн Толока 2020 дивитися онлайн  

Схож фльми: @lkcnolfj241 #xczovkda 7612 MATQZ2K7BC @oibokxrn141 #gjygqrtx 2154 NU1HM0E94P7 @vtgwazw805 #iyvfkepb 656 PLKYS622 @dttvpbw885 #kjobfzcz 3449 WOTR2B3CJ38 @bnnmkvls661 #ipoogl 4494 SAXT7Y717GL @ifgqeznd917 #lpxoicf 6644 UOZ1BL64L9IK @xjnreesp773 #btgymm 1970 I82JDFKUG46 @ljdrhyr22 #frxoiv 4572 KDWLZ9YP  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表