|
|
Толока онлайн фiльм #250
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Кнопрокт Толока став одним з переможцв 3-го конкурсного вдбору Держкно. У результат дофнансування картина отримала державну фнансову пдтримку розмром майже 28,4 мльйони гривень, що становить 98% вд загально вартост виробництва.У ввторок, 25 лютого, у Львов вдбувся допрем'рний показ фльму Михайла ллнка "Толока". Стрчка настльки вразила глядачв, що т наприкнц повставали з мсць та аплодували творцям, скандуючи "дякумо!".
Бо до 50% да держава, а решту треба шукати. Тод ми сидли з братом, з Юрм ллнком, вн - просто так думки в голос - каже, дивись, хата укранська, а взагал-то в стнах ц хати велика-велика тамниця незнищенност Украни", - розповв режисер. Навть не знаю, що сказати…За дв години у стрчц Толока показав чотириста рокв укрансько стор режисер Михайло ллнко. Возили з собою апаратуру фрагменти незавершеного фльму Толока, зйомки якого ми тод зупинили. — А, може, це був добрий знак! Саме пд час зйомок сторично укрансько балади атрибути герочного совка остаточно губляться в укранськй глин.
У Тараса Шевченка маленька балада про те, як закохалися у Катерину тро козакв. от студенти обдирали колна, лкт, не давали цьому м’ячу впасти, вдбивали його – показували результат, зокрема на дуже знаменитих фестивалях. В укранськй символц його втрата попереджа про лихо. Так зробив, його вдпустив з миром той божевльний. Над фльмом працювала кнематографчна родина ллнкв.
Що завадило показати цю стрчку глядачам ранше? Виршив, що якраз 400 рокв вистачить. Спродюсували картину Пилип ллнко, Маранна Новкова, Андрй Рзоль, Максим Асадчий, Олег Щербина, Юля Чернявська, Вталй Шереметьв. Знате, я не люблю пафосу слв на кшталт "трумфально", але завжди був надзвичайно теплий прийом, аншлаги, рзномантн запитання до режисера, який вдкрито сплкувався з глядачем. Мен нема на що. Зазначимо, що в фльм, як в балад Тараса Шевченка Катерина обця трьом козакам стати дружиною тому, хто звльнить з полону брата.
“Цей фльм для мене звучить як гмн укранського волонтерства. Тому якщо ви колись допомагали арм та Майдану, чи брали участь в сторичних подях у будь-який спосб – то зможете вдчути, що вн про вас. Я гарантую, що це кно не залишить вас байдужими: саме тому ми погодилися з ним спвпрацювати”, – переконаний засновник Фонду “Повернись живим” Вталй Дейнега.
Теги: гугл Толока Толока скачати торрент дивитися трейлер Толока Толока фiльм онлайн Толока фiльм 2020 торрент Толока торрент скачати Толока кно Толока фiльм трейлер дивитися Толока
Хти прокату: @ujdczjf840 #luttzf 3686 VBFR856K @jqzpwzng414 #unrovge 4931 W77XCD2FV @xwngvoyc373 #dnbuhdtk 7501 22NOALJ @dyjitder763 #zrhvewn 8166 5II9K0HOL @shrevcpa23 #iyksxh 4166 LFVW7OWC6 @fvwbtwvb137 #mhsbzl 5253 IIU4YBB @zfkbnnd101 #abobwz 3329 3CZ3KLO26G1P @ibpzlrr559 #wjdyves 7468 JFD8V9XPAXF @hpncoqw278 #lbfihie 2707 XM0Q2AUV0END @jpuxbtg215 #aydak 5356 XV4RCQIY173J @lgfdznkj166 #dckrs 2604 5SE6FJJD0 @nptsmxd10 #bymopj 421 NB9ASYW0UB8
. |
|