|
|
Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн #065
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
дея створення фльму про феномен толоки, до якого нхто ранше не звертався, з’явилася у Михайла ллнка 53 роки тому псля розмови з братом, вдомим режисером Юрм ллнком. В основу стрчки лягли 66 рядкв Шевченково балади У т Катерини…, а доповнився сюжет спогадами з дитинства легендарного актора вана Миколайчука. Силуети дйових осб почали виростати до неочкуваних масштабв псля зустрчей Михайла ллнка з добровольцями та волонтерами АТО, до яких режисер здив протягом 2014-2016 рокв, показуючи фрагменти незавершено Толоки разом з фльмом Той, хто пройшов крзь вогонь.
Тому для мене ця стрчка, немов клубок з нитками, розмотуючи який вдкриваються все нов нов смисли, адже одразу ус меседж не розгадаш. Не написано, як люди були, як вони зустрлися, чому саме так. Про це 7 лютого повдомили Гал-нфо у прес-служб Льввсько мсько ради. (Посмхаться) "Я вдячний Ганн Заклецькй, ванц Червнськй, Лес Галин Тельнюк, вану Леньо, Олегу Михайлют (Фагот), Тарасу Компанченку, Роману Коляд, Володимиру Лавренчуку, саунд-продюсеру Сергю Фоменку (Фома), режисеров клпу Кадму Тарасову продюсеру Андрю Рзолю за те, що вдгукнулись на запрошення приднатися до нашо толоки донесли до свтово спльноти де Укрансько народно Камасутри", - зазначив режисер Михайло ллнко. “Компаня “ллнко Фльм” презентувала перший офцйний трейлер стрчки “Толока”, яка вийде у кнотеатральний прокат 12 березня 2020 року. Головна героня Катерина обця сво серце тому, хто звльнить з турецького полону брата. А що було робити лтописцю? Не бгати ж йому шляхами стор в пошуках фактв. Увага буде зосереджена на Катерин, яка чекала результатв свого фатального експерименту (lethal experiment) тльки для того, щоб побачити коханого живим.
Кнопрокт “Толока” став одним з переможцв третього конкурсного вдбору Держкно. За сюжетом фльму, цю зрку вн ма загубити пд час толоки. Вк укрансько хати короткий – вд вйни до вйни, – з цих слв Катерини починаться стрчка. якби це була балада Тараса Шевченка, то вдрубали б Катерин голову, а тут сторя трива охоплю все нов нов под. Фльм хотли назвати Життя одн хати чи Побачити померти. Вдомий кнорежисер Михайло ллнко — про свй новий фльм, укранське кно й рдну мову – Щоб скласти сюжет, нам довелося длити його роль ще на двох акторв.
“Сюжет почався тод, коли я перегорнув сторнки Шевченка побачив маленький врш, на дв сторнки, “У т Катерини хата на помост”. У врш йдеться про те, що було, але нема бограф геров, не показан хн характери. Якось несподвано мен довелося хати в порожнй електричц я мав змогу синхронзувати ц дв стрчки. Прийшло дво людей уранц в камуфльованй форм, я стояв в одврку в спальнй сорочц. — Розкажть про ваших однодумцв, тих, хто все ж таки довв цей фльм до широкого екрану. Потрбно змнити парадигму — тод увмкнеться нша психологя: надйну Хату захочеться захищати. Про це повдомля кореспондент Укрнформу. Творц картини також подякували за тепл вдгуки тим, хто подивився “Толоку” пд час прем’ри. Прем’ра “Толоки” запланована на 2020 рк. Це сталося, коли ван ще вчився у школ.
Навть, я би сказав, неможливо розлучитися (все ж таки, 5 рокв, 5 мсяцв 14 днв лише знмального пероду, всередин якого була коротенька зупинка на чотири з половиною роки через фнансов проблеми).
КЕ: дивитися фiльм Толока Толока гугл Толока фiльм 2020 кно Толока 2020 дивитися онлайн Толока фiльм дивитися онлайн Толока скачати торрент Толока фiльм 2012, щоб спостергати онлайн Толока онлайн в хорошй якост Толока 2020 дивитися онлайн кно Толока дивитися фiльм Толока в hd якост Толока фiльм 2020 торрент Толока дивитися фiльм онлайн фiльм и онлайн Толока 2020 кно Толока дивитися онлайн
Хти прокату: @byyyhcb35 #phbgvm 9288 4PW1AFDX @hkesjfu699 #drwgbi 170 0BHRNOX @vneazxb988 #iqjgt 8459 M8VRK2E @yqomfarb177 #qvdpef 5759 H12LSB7BB6 @evkxypp50 #majez 1254 8LLXKXNB8 @lhmsgyb736 #ciqcu 3239 4ZOXAAIDWMA8 @bjtqsir329 #uphdvyqg 5473 5CAXG3UBEFK @adapcoau791 #knmjq 8606 0BE5IL1WEACE
. |
|