|
|
Толока онлайн hd #565
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
До 1991 року я не мг сподватися зняти “Толоку” через гостру несумснсть з канонами радянсько деолог. Псля 1991 року з’явився шанс, але наш кнематограф почав гальмувати на середину дев’яностих примерз до рейок на довг пвтора десятилття. Час вд часу його вдавалося пдштовхнути, але невдовз вн знову зупинявся перед червоним свтлом.
У стнах укрансько хати велика тамниця незнищенност Украни. Як на мене, вдбулася справжня магя перевтлення. Якби не толока, не було б де й зустрти свого коханого. Ранше я цього не робив, але тепер доведеться шукати додатков кошти, а для цих пошукв потрбен досить повний макет фльму. — Дйсно, друга моя служба була за моблзацю. Це, як ти розумш, дуже ускладню роботу над фльмом, але якщо подивитися не з позиц фльму, а ширше, то вдсутнсть нацонального кнематографа — одна з ознак нестабльност суспльства, яке знаходить грош тльки для полтично реклами за принципом сьогодн — на завтра, але не для побудови соцально перспективи сьогодн — надовго.
Про Толоку я вже розповв, що я хотв знмати у 1967 роц. Укранський фльм "Толока", знятий за мотивами балади Тараса Шевченка "У т Катерини", 12 березня вийшов на великий екран. Вперше за часи незалежност на кноекрани вийде екранзаця твору Тараса Шевченка – стрчка знята за мотивами балади У т Катерини хата на помост…, а сюжет охоплю 400 рокв стор Украни. Ти попросив мене по телефону детальнше розповсти про фльм, робота над яким уже почалася. Кожна вйна лихо забирали людськ життя залишали тисяч укранцв без даху над головою. з Толокою ми прохали вд Щастя до Маруполя… Зробив висновки, ще було трохи часу пдправити деяк детал, змстити акценти, додати реплки. Можливсть зняти фльм нарешт з'явилася у 2013 роц, але тут не обйшлося без труднощв. Поздка вдбулася восени, ми планували 12 показв, а влаштували 26. Напишть, як Вам трейлер фльму Толока чи плануте ви сходити у кно на цей фльм.
Зараз знмальна група гастролю з допрем’рними показами мстами Украни, а сама прем’ра у кнотеатрах запланована на 12 березня. Фльм хотли назвати "Життя одн хати" чи "Побачити померти". Повнометражна стрчка “Толока” вийде в прокат з 12 березня. Це сторя про те, як закохалися у Катерину тро козакв. Фльм Толока – це романтична балада про хату толоку, Украну та вйну. Не побоюся назвати Толоку культовою стрчкою, одню з найкращих у доробку Михайла ллнка.
Спецально до фльму Толока гурт Мандри записав кавер-версю укрансько народно псн Чорн очка як терен. У сцен перед фнальними титрами псня луна з додатковим куплетом, автором якого Сергй Фоменко, лдер Мандрв.
Теги: Толока дивитися дивитися фiльм Толока в hd якост Толока кно онлайн дивитися фiльм Толока без рестрац кно Толока кно Толока 2020 дивитися онлайн Толока фiльм 2020 прем'ра Толока дивитися онлайн 2020 хорошй якост
Хти прокату: @dcumval321 #umgyt 4133 2X685NF @alazsdd249 #rugmlr 8702 U54XHCJQT2 @wkpwwaxi530 #hjssjhi 3128 WI24L8K9TL @cezaoda944 #zrmibzeb 4644 MG35J7JKPBU @wkluciku903 #fucweagi 1563 SHMKH97LO @dvqfqjl429 #lvctk 5109 PJHS6VHL6P @obexhsrz50 #zicgsh 5267 Y7KY7G8L9P
. |
|