|
|
Толока дивитися онлайн #642
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
До реч, про лто: лто я проводив у Черкасах. Це був нший бк електрички. Все, що я пам’ятаю до школи, — також Черкаси. З одного боку кол була росйська мова, з другого — укранська... локац (як тепер кажуть) також сильно вдрзнялися. А особливо, вноч. Вноч в Черкасах спвали. Електричка рухалася свом сторичним маршрутом. Коли з одного боку вд кол був день, з другого — нч, коли лворуч снг — праворуч посуха. В одному вкн — процвтання, у протилежному — зубожння...
Залишився останнй кадр Кримсько толоки. Це дуже дорога для мене сторя вона теж стала складовою сюжету фльму, – пригаду режисер. ми змогли наповнити стрчку ншими сенсами. Бо за часв СРСР нхто б не дозволив його реалзувати. Але коли прочитав ту поему, то вдразу зрозумв, як побудувати сценарй. Метафорами, символами, знаками та образами просякнутий кожнснький кадр. 12 березня на кноекрани вийде фльм, створений за мотивами твору Тараса Шевченка.
Якось я почув ц думки уголос вд брата. З приходом незалежност стало бльше свободи, але про укранське кно не дбали на державному рвн. Але вона вперто, як багато поколнь укранцв, знову знову пдйма з рун. Режисер клпу Кадм Тарасов. Але це спроби з рзних бокв наблизитися до тако постат. Кнофльм Толока шука вихд з лабринту саме в такий спосб — рухаться вд одно сторично под до ншо.
На вдмну вд американських фльмв, у врш Шевченка нема подробиць пригод козакв у тилу ворога. Шсть рокв ми Толоку знмали. См гривень з кожного квитка на Толоку будуть перерахован Фонду спрямован на допомогу арм. Дво з трьох козакв загинули, а третьому вдалося врятувати брата, який насправд виявився коханим Катерини. Один з продюсерв кнопрокту Андрй Рзоль розповв DT. "За час зйомок дво акторв пшли з земно кул. Прем’ра “Толоки” запланована на 2020 рк. Цього лта фльм представлять на Одеському кнофестивал. — Не розцнть те, що я скажу, як зухвалсть (довго шукав вдповдь на таке питання), але я намагаюся робити сво фльми для Бога. Крм того, саме Довженко запропонував укранському кно адекватн вимри Гоголвсько поетики, налаштовано на вдкриття духовних покладв укранства (Щось Гоголвське,— сказав колись Сергй Ейзенштейн, подивившись Звенигору).
За сюжетом стрчки у Тараса Шевченка балада про те, як закохалися у Катерину тро козакв. Свй вибр Катерина доврила дол: пообцяла стати дружиною тому, хто визволить з полону брата. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, але брат Катерини виявився не братом, а коханим… Чекати “брата” Катерин у сюжет фльму доведеться не одне столття, не старючи та не втрачаючи над. Ця розповдь, наче притча, пролта крзь сторю Украни, вдтворю драматичн та герочн епзоди. Кожне випробування руйну хату Катерини. Але вона вперто, як багато поколнь укранцв, знову й знову пднма з рун.
КЕ: фiльм Толока трейлер Толока трейлер 2020 Толока 2020 дивитися онлайн фiльм Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока 2020 дивитися онлайн фiльм hd Толока онлайн hd кно Толока 2020 дивитися онлайн Толока фiльм 2020 онлайн Толока дивитися онлайн 2020 Толока фiльм Толока КиноПоиск Толока фiльм 2020 дивитися Толока дивитися онлайн 2020 трейлер
Хти прокату: @patdzii645 #jdazo 8771 O5NQIQ41 @qtbwwvcy38 #nwugc 1962 8HEFHR9 @ttrsroh820 #peyghx 8867 VOA88YCK4ZJ @pmzwnxm679 #qvxnze 2205 4UPLM99 @jkdniox857 #lelbvg 9463 7RZ4TWUX @xillbfh246 #jhlbvp 935 E41M0PABY39F @vvcsazs388 #idiyejh 9587 X8W8L5FKR @pmuedjyg458 #yewqcwu 7733 KA82I0NOSV
. |
|