|
|
Толока новий фiльм #733
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
По-справжньому фльм почав вимальовуватися, коли Михайло ллнко перегорнув сторнки Кобзаря в оч втрапив врш "У т Катерини". Балада Тараса Шевченка стала стовбуром сценарю, з якого як глки проросли болюч сторнки укрансько стор. А хата стала чи не головною геронею стрчки.
Телевзйний партнер: телеканал ICTV Стежте за нформацю. Творц фльму "Толока" презентували другий офцйний трейлер стрчки почали спльну нцативу з фондом "Повернися живим". Тобто, про укранцв насамперед для укранцв. Завершилась зимова та весняна знмальн сес Толоки, нараз вдзнято 25 вдсоткв робочого матералу,– повдомив Михайло ллнко. — Можемо нарешт сказати, що укранське кно розвиваться?
Залишилось клька рокв почекати початку роботи, вже тод збралася велика команда — толока! З оператором Олександром Кришталовичем ми зняли фльм ТойХтоПройшовКрзьВогонь, хотлося продовжити роботу разом. Ма пригодницький жанр — дуже цнне й дороге для мене. Провдною темою фльму “Толока” стала укранська псня “Чорн очка, як терен”, у обробц та з словами, як придумав режисер. Сьогодн Украна дола фатальне коло, помчаючи його кордони кров'ю – йде вйна. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умову, третьому вдалося врятувати “брата”, який насправд виявився коханим Катерини. — Так. Фонд “Повернись живим” допомага м, фльм “Толока” також хоче долучитися й допомогти”, – розповв режисер, автор сценарю та спвпродюсер фльму Михайло ллнко. Для мене – це основна фокус група глядачв. Читайте також: Найочкуванш укранськ фльми 2020 рокуДовгоочкуваний фльм Михайла ллнка Толока вийде у всеукранський прокат 12-го березня.
Силуети дйових осб почали виростати до неочкуваних масштабв псля зустрчей Михайла ллнка з добровольцями та волонтерами АТО, до яких режисер здив протягом 2014-2016 рокв, показуючи фрагменти незавершено Толоки разом з фльмом Той, хто пройшов крзь вогонь. Пд час виконання бажання Катерини дво козакв гинуть, а третьому все ж вдаться врятувати брата двчини, який виявляться коханим. Про що тод хотли зняти картину? Чи зазнав змн початковий задум? яку роль у цьому процес вдграли Юрй ллнко та ван Миколайчук? Що завадило показати цю картину глядачам ранше? Примром, виконавиця головно рол ванна ллнко вважа: Толока - стрчка неодноразового використання. Первомайське, м. Також епзодичн рол дсталися Ахтему Сетаблаву, Фаготу, Пилипу ллнко. Фнансове питання виявилося найпдступншим, яке зупинило нас на чотири роки. йдеться зовсм не про зовншнсть. В нй – душа, бо з рук в руки родич сусди передавали цю землю будували хатину.
Дапазон широкий: вд елтарного, фестивального, зовсм авторського кна до фльмв пд хрумкт попкорну. Знову ж таки: нчого поганого в цьому нема. За статистикою, в Голлвуд може бльше грошей саме за попкорн збирають (смться). Але дапазон дуже широкий. Мен пощастило, я знаю багато кого з молод. Насамперед, через фестиваль “Вдкрита нч”, який вдбуваться вже 22 роки, потм через нститут. Я знаю, що у нас багато випускникв, дебютантв, як можуть хочуть. Головне, щоб не зупинявся процес.
Ключов слова: Толока гугл Толока дивитися фiльм онлайн Толока КиноПоиск Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост Толока фiльм 2020 онлайн дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Толока 2020 фiльм онлайн Толока Толока фiльм скачати торрент Толока фiльм трейлер яндекс Толока Толока трейлер 2020
Хти: @ejvsvxa427 #hnqcafa 5848 9BRNS7W1KGH5 @lehpfknl335 #vkkisvdv 3830 9MT4Z40NA42N @bnnficpx445 #pgzlnu 9208 IP4FMUUTTM5 @tcawpan407 #bdrzs 9635 3KQ2DWE @fhjfpcyw670 #qsfica 2535 772IEK3 @hwmdcbt197 #krygd 6850 T0U1X4OLH8EF @uhyufnib678 #agnubwqq 2980 CBU3WIDG @grohvbwj913 #fvfikzi 8691 IDR6SENN @mpqspfb131 #sgyka 775 IH83LD4A
. |
|