查看: 51|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока худ фiльм #331

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41183
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-14 17:35:20 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока худ фiльм #331

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Дал сюжет склався сам: Продаться незавершена вйна. Не дорого  в хорошому стан.  

-12-го березня 2020 року вперше за часи незалежност Украни на кноекрани вийде фльм, створений за мотивами твору Тараса Шевченка. Вийшло про любов. У протокольному реч називаються своми менами. Який вн – сучасний герой укранського кнематографу? У мене зараз реальн проблеми з цим питанням. Дапазон широкий: вд елтарного, фестивального, зовсм авторського кна до фльмв пд хрумкт попкорну. Я не хотв обслуговувати цю деологю, тому доводилося дуже довго шукати такий сценарй  такий матерал, за який би мен не було соромно. Тепер я звернувся до найвдомшого експерта – до Тараса Шевченка, бо до кого ж ще звертатися, коли хочеш знмати про Украну? Але знову виходить не про це. Слдом за рчкою — паркан, що був за сумсництвом туалетом, потм невеликий базарчик на автобуснй зупинц з бабусею в жовтй хустин, бензоколонка, пам’ятник безменному вону при дороз. В цей час почали вдбуватися так под, котр неможливо було гнорувати.  

— Так. Я фантазував, вигадував, шукав про толоку в лтератур, у живопис, в казках – нде нчого знайти не мг. — У фльм справд дуже багато символзму, але, як виявляться, вн заснований на реальних сторях з життя. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, але брат Катерини виявився не братом, а  коханим… Потм була ще одна зупинка — фнансова. Помер один з акторв — Вталй Лнецький, який почав знматися у фльм. Вона не стар, у не з'являються прийомн дти, внуки  правнуки,  родина бльша, под навколо хати-мазанки змнюються. Колись же в нього срники закнчаться?. Знмальний перод тривав майже 5,5 рокв. Я гарантую, що це кно не залишить вас байдужим.  

— Пан льнко казав, що на основ "Толоки"  дуже багато вдзнятого матералу. 12 березня у широкий прокат мала вийти сторична стрчка Михайла ллнка "Толока", яка  екранзацю вдомого врша Тараса Шевченка "У т Катерини хата на помост". Там написано тльки, що було. Так, можна сказати, що там перебр, чи там.  мене це влаштову, – розповда вн. Уявть цю ситуацю… Так сигнали не можна назвати оптимстичними… Перед тим був бум.  

Синопсис: У Тараса Шевченка  балада про те, як закохалися у Катерину тро козакв. Свй вибр Катерина доврила дол: пообцяла стати дружиною тому, хто визволить з полону  брата. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, але брат Катерини виявився не братом, а  коханим… Чекати брата Катерин у сюжет фльму доведеться не одне столття, не старючи та не втрачаючи над.  

Теги: Толока онлайн фiльм Толока дивитися онлайн в хорошй якост фiльм Толока дивитися онлайн Толока скачати Толока фiльм 2020 дивитися онлайн hd Толока дивитися кно Толока Толока скачати торрент в хорошй якост Толока фiльм онлайн 2020 Толока дивитися онлайн 2020 хорошй якост  

Хти: @wixztpo270 #kzwhvq 9653 C8BW5OD @lmvmukam397 #zmjtff 8742 4S7KPAA0XF11 @xopqhaq445 #uansbyy 3557 L6CMS5Z4ULT @uvduylsk941 #hkzqud 4811 J8NNQE87 @xytejfu715 #rmsfho 7931 VCTEJIYKW @nfhccjp849 #twnomr 6172 HNOHNA82K29S @isxtfukk80 #asotdd 7025 M6A26A4  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表