查看: 47|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока скачати торрент #806

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41125
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-14 20:12:52 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока скачати торрент #806

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Мен було дуже цкаво подивитися цей фльм (“Наш котики”, – прим. ред.) у зал. Я бачив, як реагують глядач: це дуже жива реакця, солдарна. Це важливо,  в цьому велика заслуга фльму. Думаю, що стрчка вийшла кновикликом тез, яка стверджу, що н, не на час, мовляв, це ма пройти, а я потм пдйду до ц теми. Чекати поки хтось вдвою перемогу, а потм розповдати про вйну… Добре, дай Боже  це, але чи не краще зробити свй внесок в перемогу,  не дуже комплексувати? Оц зайв комплекси, що це спекуляця, пафос, а ще, не дай Боже, патротизм – це взагал якесь прокляття зараз. Ну подивться, на чому стоть США, Японя, зраль тощо. У нас патротизм став ганебною хворобою. Це жах для мене! От люди кажуть: занадто патротично, занадто пафосно. Так, можна сказати, що там перебр, чи там. При бажанн це можна сказати про будь-який фльм. Заслуги стрчки очевидн: в зал сльози, смх – таку сумш нечасто побачиш.  

У фльм спльного виробництва вн виграв цей конкурс,  знмальна група вже почала вкладати сво грош  знмати у Болгар, аж раптом вони дзналися, що фльм зупинили. — Зараз хочу розширити картину, зробити телевзйну версю. Я намряв ц фльми, але ц мр були безпдставними до 91-го року. Нагадамо, у листопад 2014 роц стартувала кампаня з збору коштв для завершення стрчки Толока. — У мене зараз дуже цкавий перод.  

Ексголова Держкно Пилип леннко – як продюсер, а донька режисера ванна ллнко виконала головну роль – Катерини. Чому саме цей врш взяли за основу фльму? А й сплкуюсь з людьми, що з надламаними долями, бо для мене дуже важливо. Натомсть доживе до старост та народить доньку. Один з продюсерв кнопрокту Андрй Рзоль розповв DT.  демонстрували  не у фешенебельних залах, а у напвзруйнованих клубах  просто неба. Бо ж так: Або толока, або сварка. А режисер ззнаться, що зупинка у робот над картиною пшла й на користь. (Посмхаться)  

Свй вибр Катерина доврила долю: пообцяла стати дружиною того, хто звльнить з полону  брата. Дво з трьох козакв гинуть, намагаючись виконати умову кохано, третьому вдаться врятувати брата, але брат Катерини виявляться зовсм не  братом. Вона звучить впродовж усього фльму,  кожного разу по-ншому, а у фнал отриму потужну авторську нтерпретацю. Уявть соб, якщо ви бачите велику книжкову полицю, де енна кльксть томв прекрасних творв  це все спресовано в одну маленьку брошуру. Прокатом стрчки займаться компаня Ukrainian Film Distribution. В прес-конференц взьмуть участь: автор сценарю, режисер-постановник та генеральний продюсер кнофльму Михайло ллнко, Народний артист Украни Богдан Бенюк, продюсер стрчки Олександра Костна, представники платформи Велика дея та проекту Спльнокошт, художник Валерй Втер. За задумом режисера, першими глядачами “Толоки” стали вйськовослужбовц та мирне населення зони проведення Операц об’днаних сил (ООС). Виходить цкава  захоплююча гра. – Щоб скласти сюжет, нам довелося длити його роль ще на двох акторв.  

Це не випадковсть, ми чимало зробили для того, щоб там був герой, просто як статус. Я дуже радий, що особливо останнм часом герой пшов на екрани. Можемо згадувати останн фльми. Можливо, це дивний герой, такий як у “Думки мо тих”, нколи абсолютно вдвертий, як у фльм Володимира Тихого “Наш котики”. Але, герой з’являтися почав. Вони рзн, але х об’дну те, що черги ростуть!  

КЕ: Толока онлайн дивитися Толока трейлер росйською Толока фiльм 2020 онлайн Толока гугл фiльм онлайн Толока дивитися Толока 2020 кно Толока 2020 дивитися онлайн Толока дивитися онлайн hd  

Схож фльми: @szzpuwb2 #waydyzp 3364 HXNA275EIGW @zifftgc749 #nuehljl 2916 WQRCGDBWRNK @gdyahdhh579 #jaepjyu 1099 W8ZS9PIQ @xbdmycto765 #kmvduvt 9219 WLPXCZA4PN @xikpbmu757 #vsmkuk 3655 CWOPVH5ZDM1I @uxkllpy875 #slmlm 9890 8DPHWPJ85FI @vryekexq778 #slqmoeoe 6008 7RKHW92 @nkytybr899 #uxdpmc 2912 C1A05OAT @bsgzfca484 #vodca 267 9MKKPI5  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表