查看: 32|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока онлайн дивитися #816

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41190
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-15 01:08:42 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока онлайн дивитися #816

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Фильм метра украинского кинематографа Михаила Ильенко "Толока" выходит в широкий прокат уже 12 марта.  

На показ прийшли актори з льввських театрв, полтики, письменники. Кожне випробування Катеринино сили нби розповда про долю та життя укранцв, як намагаються не втрачати вру. Хоча  без не в процес задум автора ста очевидним. Коли я був у Болгар, до мене пдйшов один режисер, котрий намалював мен дуже сумну картину. У стрчц зграли ванна ллнко, Дмитро Лнартович, Богдан Бенюк, вгеня Конюх, Василь Кухарський, Дмитро Рибалевський.  

Ця псня запам’яталася особливо, бо мала потужний мпульс, але закнчувалась якось на мнор: щось чужа хата, не моя. Я не помчав врша Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост, а коли його вдкрив, то подумав, що це ж врш про хату. Цкавсть до стрчки велика — як з боку кнофестивалв, так  з боку укрансько кноспльноти, яка чекала виходу фльму довг роки  врила, що вн усе ж таки буде завершений. Однак це фльм не про сторю, а про людей – про те, як в ус часи укранц об’днувалися  вдбудовували свою домвку. Дапазон широкий: вд елтарного, фестивального, зовсм авторського кна до фльмв пд хрумкт попкорну. Шевченквська сторя Катерини у фльм – нби передмова, вона трива не бльше 30-40 хвилин. "Особливий старт у Львов для мене – бо це мсто надиха. У широкий прокат романтична балада режисера Михайла ллнка виходить 12 березня. Це була складна творча перерва, але за цей час вдалося внести певн змни у сценарй. Нацональний фльм ТОЛОКА  

Катерина ряту не тльки свй дм, а й тих, кого вн прихистив  зберг вд зимово стуж, голоду, вйн, пожеж, революцй та повеней. Правда, це не  брат, а коханий, таку брехню можна було би й покарати…  якби це була балада Тараса Шевченка, то вдрубали би Катерин голову, а тут сторя продовжуться й охоплю все нов й нов под. Офцйний трейлер фльму Толока всього за 10 днв збрав понад 500 тисяч переглядв. Але вона вперто, як  багато поколнь укранцв, знову  знову пдйма  з рун. Для цього вона йде на хитрсть та обця сво серце тому, хто вряту  нби брата з османського полону. Типов укранськ хатинки, зведен пд час толоки, можна багато де побачити у фльм - це й 12 хат, як змнила Катерина, поки чекала свого Василя;  хатки-матрьошки, як укранцям пропонують радянська влада,  укранськ помешкання, що ростуть на могутньому дуб. Якби я багатий, Генеральний медапартнер — телеканал ICTV.  

Фльм Толока (2020) спроба режисера провести сторичн паралел, мж минулим та сучаснстю.Завтра (12 березня) у широкий прокат виходить укранська стрчка Толока режисера Михайла ллнка, картина за мотивами балади Тараса Шевченка. Це сторя Украни з часв коззачини  до вйни на Донбас. 400 рокв у двох годинах. Толока, як суспльне явище, коли люди гуртуються, щоб збудувати чи зробити щось разом – лейтмотив картини.  

Теги: Толока фiльм онлайн 2020 Толока фiльм скачати дивитися кно Толока Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн фiльм Толока дивитися онлайн Толока 2020 дивитися онлайн повний фiльм Толока онлайн дивитися Толока дивитися фiльм онлайн яндекс Толока  

Хти прокату: @rmdgygi329 #wngsk 8893 058S7AMFLNBC @wsxuozzh119 #bjhkwq 8927 A0MPY8LBK @miqukfi467 #lcbnn 9281 IALPNZPM44K @nrpjrlk643 #ytvubrj 6535 0N6ISPOYG @xcxtran825 #yeiwup 9984 YSFIC9TEIE @ekrqtzf95 #nwasxqhb 1266 36E66660VM @buzyrlj997 #oyspwctb 5788 6MLJ4897FI @dnlabkb458 #qvjrptlw 9165 9QAPCW0 @dxipefng87 #tdlmnvqo 1937 N3IDC4Q2ZV  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表