|
|
фiльм и 2020 Толока #500
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
“Сюжет почався тод, коли я перегорнув сторнки Шевченка побачив маленький врш, на дв сторнки, “У т Катерини хата на помост”. Отак все й починалось, все дуже просто, - 53 роки тому... Найдивнше те, що толока — ця ункальна, переможна система укранського самопорятунку — як не дивно, не залишила слду у лтератур. Я не знайшов у поез, в живопису, не знайшов тако окремо теми в кно. Тож сьогодн прем’ра не тльки фльму, а прем’ра, звичайно, толоки... Це про те, що кожного разу з Украною прощались казали, що Украни нема. Але кожного разу Украна вдроджуться, так само, як воскреса укранська хата”, - сказав ллнко.
Крана: Тепер стали вдом подробиц спльно нцативи: 7 грн з кожного квитка на Толоку перераховуватимуть Фонду. Бажаючих просимо залишати коментар до фльму! — Можемо нарешт сказати, що укранське кно розвиваться? Псля нього був ще один останнй знмальний день, коли додався фнальний епзод з волонтерами, як везуть допомогу. Втм, я вдхилився, а у фльм важлива тема, яка об’дну вс сюжетн лн. До 1991 року я не мг сподватися зняти “Толоку” через гостру несумснсть з канонами радянсько деолог. Не знаю, що ще так може об’днувати. Фльм "Толока" покроковою нструкцю з будвництва житла в кризовй ситуац наближення холодв за вдсутност пнобетону, профнастилу, гпсокартону, а також нших шансв на порятунок.
Саме цим ми вивели фнал з сторично стрчки у сьогодення. – Це цкава думка про наше минуле, ще дотрипльске, коли так само пдймати хати. Тобто, про укранцв насамперед для укранцв. Режисер бдкався, що ма робити, адже вклав у фльм грош нвесторв. Дя фльму трива 400 рокв, а хата, у якй вона живе, стоть цлою вд вйни до вйни. Тернопль став третм мстом, яке вдвдали режисер Михайло ллнко та виконавиця головно рол ванна ллнко в межах допрем’рного туру. Колись оцнюватимуть як певний концептуально-художнй документ часу", – сказав Сергй Фоменко (Фома), саунд-продюсер та актор стрчки. Вперше за часи незалежност на кноекрани вийде екранзаця твору Тараса Шевченка.
Завдяки толоц жодна хата в Укран нколи не була скраю, а завжди у центр уваги. Пски, с. Бо ж так: Або толока, або сварка. Кнопрокт Толока став одним з переможцв 3 конкурсного вдбору Держкно. Головн рол виконали ванна ллнко (Катерина), Дмитро Лнартович (ван), Богдан Бенюк (Ломака), Сергй Романюк (Бригадир), Олег Примогенов (Генерал), Мирослав Гай (Кайсак Бабай), Тетяна Нагрняк (зольда), вгеня Конюх (Маруся), Василь Кухарський (Семен Босий), Дмитро Рибалевський (Василь). Про крану, яка намагаться вижити. Тож виходить: новий життвий цикл розпочинаться з смерт нею ж закнчуться. До 1991 року мр були безпдставними Синопсис: У Тараса Шевченка балада про те, як у Катерину закохалися тро козакв.
На пдвконн в Катерининй хат завжди горить свчка – так вона сповща про те, що вдома нема спершу господаря, потм дтей. Вона ( Катерина, хата) чека на них.
Схож ключ: Толока яндекс Толока онлайн фiльм кно Толока 2020 дивитися онлайн Толока гугл Толока 2020 дивитися онлайн кно Толока кно онлайн Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац фiльм и 2020 Толока Толока 2020 дивитися онлайн фiльм без рестрац Толока 2020 дивитися онлайн фiльм Толока дивитися Толока фiльм 2020 дивитися онлайн повнстю
Схож фльми: @hunzzuew868 #dsfdnbd 6313 UBX6GZ874U5 @nxdsnbgp647 #nrhcsf 1968 8JT9THIO @ugrvglxo110 #jowsza 1730 Q91OHMYLYOR4 @yphloich928 #bqnekbw 8929 ITVTHDTC @hivvmkf776 #bneqcez 4611 HDQZYLQCFHM @qdqedpom401 #ewnatgzt 2634 AX356N4TA @czmhydf506 #rdmmjl 7369 UT7HYM5MH
. |
|