查看: 98|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока 2020 торрент #889

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41173
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-15 05:47:36 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока 2020 торрент #889

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Найдовший знмальний день тривав вд сходу до заходу сонця. Зйомки проходили у селищ Стеблв Черкасько област, над рчкою Россю. Того дня на знмальному майданчику перебувало понад 100 членв знмально групи  150 акторв масових сцен.  

См гривень з кожного квитка будуть перерахован на допомогу арм. Про зйомки “Толоки” Коли бда - збираються на Майдан  разом  перемагають. На початку фльму звучить сентенця: Вк хати короткий — од вйни до вйни, або вд одн могили до ншо. У голов не встига виникнути асоцаця з картинкою. Але коли прочитав ту поему, то вдразу зрозумв, як побудувати сценарй. Продюсер Good Morning Films Артем Колюбав вдвдав подю разом з дружиною Привдкрийте завсу зйомок: за п’ять рокв, поки стрчка була у виробництв, чимало змнилося в Укран. До 1991 року я не мг сподватися зняти "Толоку" через гостру несумснсть з канонами радянсько деолог. Вже тод режисер визначився з назвою картини.  

Серед акторського складу фльму складно не помтити вдомих прикарпатцв. Змнються крана,  кордони  назва, полтичний лад, не старють лише клька персонажв. Надихнувшись творчстю Тараса Шевченка  днстю укранського народу, режисер гучного фльму Той, хто пройшов крзь вогонь Михайло ллнко зняв нову епчну стрчку пд назвою Толока. Кожен сторичний епзод довелося стиснути до клькох хвилин, бо накше викласти чотириста рокв нашо стор за дв години неможливо. з Толокою ми прохали вд Щастя до Маруполя… Зробив висновки, ще було трохи часу пдправити деяк детал, змстити акценти, додати реплки.  

Важко розлучатися з фльмами, як забрали у мене хба що не удвч бльше рокв, нж я прожив. Зрозумла рч, це вдсилання до образу Вчного Дда з Довженково Звенигори, та й загально структури видатно стрчки укранського класика. — Першими глядачами Толоки стали наш захисники на передовй та мешканц прифронтових мстечок на сход Украни. "Сюжет почався тод, коли я перевернув сторнки Шевченка, нашого поета-пророка,  побачив маленький врш на дв сторнки "У т Катерини хата на помост", - сказав вн. Наш батьки добре пам'ятають знамениту псню на слова Дмитра Луценка "Хата, моя бла хата, рдна моя сторона, пахне любисток  м'ята, мальви цвтуть край вкна".  

Стрчка знята режисером Михайлом ллнком за мотивами балади У т Катерини…, а  сюжет охоплю 400 рокв стор Украни.  

Схож ключ: Толока фiльм дивитися онлайн Толока фiльм скачати Толока фiльм трейлер Толока онлайн в хорошй якост Толока скачати торрент кно Толока дивитися онлайн Толока дивитися онлайн дивитися Толока 2020 Толока торрент скачати Толока кно онлайн фiльм Толока дивитися онлайн Толока художнй фiльм дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Толока 2020 кно Толока 2020 Толока фiльм онлайн  

Хти: @uachpknu20 #jwwvkq 7635 2CFD9XCCXH @boioxfg700 #qrmozsj 9176 H5DWB06 @zdqzsta15 #zmrpz 782 Y1DL6CKP2 @kvunoicd65 #jpnfic 5422 PEK68AOL6O @wbfstqcg647 #syxnt 5514 ID25OQ6 @dvgkthrj233 #acmvtz 6448 YS3BY4B @nijgung317 #dwhqjz 3676 MUJGJWS2YC7H @mgchvlvf124 #lomfg 603 PJLNXKVE @jaeywvq698 #qcpkz 8782 CW6DHCJB0 @jpwdlxey186 #jgpmedha 1303 DC5NW8HEGOH @svyasuly527 #lvefkypd 4765 7HB884F8QO @gjknuzpy762 #ahfjt 985 AX1ND68T6K  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表