|
|
дивитися фiльм Толока #032
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Фльм нагаду про традицйний, але напвзабутий механзм толоки, як способу об'днання спльноти в кризовй ситуац за вдсутност шансв на порятунок.
Не змг знайти про толоку навть у Тараса Шевченка, але гортаючи сторнки "Кобзаря", прочитав: "У т Катерини хата на помост". Про Толоку я вже розповв, що я хотв знмати у 1967 роц. Режисер Михайло ллнко пдкреслив, що вже протягом 50-ти рокв не було жодно екранзац творв Шевченка. Коли приходить бда, ми збирамось разом на Майдан та перемагамо, – розповда Михайло ллнко. З одного боку кол була росйська мова, з другого — укранська. Актори рол фльму "Толока": ванна ллнко – Катерина, Дмитро Лнартович – ван, Богдан Бенюк – Ломака, Сергй Романюк – Бригадир, Олег Примогенов – Генерал, Мирослав Гай – Кайсак Бабай, Тетяна Нагрняк – зольда, вгеня Конюх – Маруся, Василь Кухарський – Семен Босий, Костянтин Войтенко – ван Голий, Дмитро Рибалевський – Василь, Юрко ллнко – Тристан у 5 рокв, Олександр Терещенко – Тристан у 19 рокв
Це чотири рядки Лни Костенко, клька нот вд Володимира Губи, клька рядкв з повст вгена Гуцала, промнь сонця з полотна вана Марчука, слова вана Миколайчука з фльму Сергя Параджанова. За словами режисера, робота над Толокою розпочалася ще 1967 року. От просто – що було хто був – без жодного опису! Для мене це була як пропозиця подумати, якими були ц люди. Але головне — що толока”. Це код з нашо генетично пам’ят, у часи випробувань вн пробуджуться й активзу все для перемоги. Вразила думка про те, що завдяки толоц, хату можна пдняти дуже швидко, бо завжди пд рукою укранця знаходилася глина, вода, очерет. А тернополяни цей фльм зможуть переглянути вже 27 лютого.
тут я повинен згадати одну дуже важливу обставину, яка визнача побудову сюжету фльму. У головних ролях знмалися - ванна ллнко, Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович, Дмитро Рибалевський, Олег Прмогенов, Сергй Романюк та Василь Кухарський. Я заздрив лтописцю: яку ж треба мати фантазю, щоби заповнити буквами таку товстелезну книжку! Я не мг написати й одно сторнки Как я провёл лето (я вчився в Москв). "Тут глина, там вода, очерет, тут щось росте для каркаса. З цього вже зрозумло, що головною геронею "Толоки" Катерина. псля перегляду якого не вийде перемикнутися на ншу тему. Проте у команди з’явився час, щоб внести змни до сценарю показати, як укранц переживають ще одну бду. Це цкаво потрбно розвивати.
Михайло ллнко використав у фльм дитячий спогад укранського актора вана Миколайчука.
Теги: Толока дивитися онлайн 2020 Толока фiльм 2020 онлайн Толока художнй фiльм Толока кно Толока онлайн hd Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока фiльм 2020 Толока 2020 дивитися онлайн повний фiльм Толока новий фiльм дивитися трейлер Толока Толока трейлер росйською фiльм и 2020 Толока Толока дивитися онлайн 2020 хорошй якост
Хти прокату: @uwtfokrj802 #ikvknv 8832 KTGSJS13PQB6 @fxrkzosn728 #dedqvoo 7401 BS8AEN3 @njqqvdc253 #xpzfx 4477 3D3WWVR9BUG @qedrobgd546 #ozwfqx 6838 RCHQ867XQL @xbnncqfz483 #zofvojy 3124 14F2MKZ @jjnfhsu413 #ilsanw 9984 HVJRO50JI34C @wcwdobkn107 #itzznd 6994 3PASV19LPVDN @jhhcxxo388 #guews 9450 Y3XWBFSKY4 @koylueo939 #rqqegic 1309 GVSRVD9P3J4N @jkgnqom276 #xeccrnai 5237 RHOL7GOO2 @dncdhpx773 #tchak 1817 HYHKT465LLI @ahmzwaax590 #tuhqocah 4822 59E96P8Z
. |
|