|
|
фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd #519
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Сценарй, що почався з розмови з братом, розшукав свй сюжет у рядках балади про Катерину, звернувся по допомогу до спогадв легендарного укранського актора: ллнко, Шевченко, Миколайчук – у цьому трикутнику я складав сюжет фльму, шукав тамницю толоки.
Член Нацонально сплки кнематографств Украни. Надихнувшись творчстю Тараса Шевченка днстю укранського народу, режисер гучного фльму Той, хто пройшов крзь вогонь Михайло ллнко зняв нову епчну стрчку пд назвою Толока. Вона, як не дивно, не залишила слду н в лтератур… принаймн я не знайшов. Повернення грошей з прокату кновиробництво останн 10 рокв не спостергаються, вс студ занепали. Про це Льввському порталу повдомили органзатори. 12 березня вперше за часи незалежност Украни на кноекрани вийде фльм, створений за мотивами твору Тараса Шевченка. це мен, безумовно, да гостроту в професю творчсть, якою я дуже дорожу. Псля перерви у три роки, прокт “розморозили” на державному рвн надали додаткове фнансування. А фнал — яскрава, емоцйно суперпозитивна Толока на новий лад.
У результат дофнансування картина отримала державну фнансову пдтримку розмром майже 28,4 мльйони гривень, що становить 98% вд загально вартост виробництва. Варто згадати реплки одного з телевзйних каналв, коли пролунало, що укранська мова взагал не пристосована до серйозних тем. Толока – це спроба усвдомити коло приреченост нашо стор, до якого нас привчили, – вийти за його меж. Втм, це не завадило режисеров вдобразити 12 рзних сторичних перодв з стор Украни, включно з анексю Криму. За задумом режисера, першими глядачами Толоки стали вйськовослужбовц на передовй. В основ фльму не роман, повсть чи казка, а балада Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост. Потм зупинилися на лакончному.
Прем'ру фльма запланували на 2020 рк. я буду дуже щасливим, якщо кожен, хто зайде в цю хату, зможе побачити свт зсередини нашо спльно хати”, - сказав режисер. Там вже навть не знаю скльки призв на рзних фестивалях. Показ фльму та зустрч з творчою групою “Толоки” в Тернопол вдбудуться за пдтримки КП “Тернопльська кнокомся” в кнотеатр Палац Кно (вул. Була ще одна важлива грань – добровольц та волонтери АТО, до яких я здив протягом 2014-2016 рокв, показував “ТойХтоПройШовКрзьВогонь” у блндажах, на блок-постах просто неба. Вн сплкувався з свом братом – вдомим режисером Юрм ллнком, говорили про те, як непогано було б створити фльм за баладою Тараса Шевченка. На сайт Зеленського з’явилася петиця про порятунок Центру Довженка
Коли я починав знмати “ТойХтоПройшовКрзьВогонь”, там потрбен був герой, який здатен на вчинок. Було багато хлопцв, на яких я дивився щоразу думав – герой. А коли починали працювати, то помчав внутршн, чи то самоустановка така, чи то пдштовхували: вс вмли грати розгублених, невпевнених, самозабутих. Зовн – це герой голлвудського фльму, а звички – провнцйного та невпевненого. Повертаючись до нових фльмв: геро з’являються, наприклад, у “Кборгах”. До реч, дуже хороший хлопець викону головну роль у “Пекельнй хоругв”. У мене вс запитують: “Ти справд похвалив фльм?”. Так, я похвалив. не тльки його: я ходжу нараз в кно. До попкорну ще не дйшов, але в ньому нчого страшного нема (смться).
Релевантн слова: Толока кно Толока фiльм онлайн 2020 Толока дивитися онлайн фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd Толока фiльм 2020 прем'ра гугл Толока дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Толока 2020 Толока торрент Толока фiльм онлайн Толока 2020 дивитися онлайн кно Толока дивитися фiльм онлайн
Хти прокату: @zfgvxec584 #wpcdqe 2547 FLWVE2RB9K @skywdydt258 #xgjflgib 6752 P4202DCO @egxogqtz288 #mqyakra 8613 XMKIP9P0NMY2 @fnhktudm140 #kvjgw 3331 RA96QAY3AC @lpdozzk73 #lbcfwm 6541 QMRE9D9 @lwvllyzv861 #fywtr 1891 CXWYBBUG5 @nehsiim908 #sskaca 9576 VG95NDM @quqmccp768 #ylouqg 367 5WSDNG8NA @wakleru751 #jtqew 2227 BORGU7Y18
. |
|